2022.01.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

10 éve együtt – Designer pályázatot hirdet a Vodafone

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/112035"><img class="image image-preview" src="/files/images/10éve.preview.jpg" border="0" width="480" height="640" /></a></span>A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be csütörtökön dr. Beck György a Vodafone, és dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint elmondták, az immár 10 éve tartó sikeres együttműködés keretében a Vodafone az idei évben a Szövetség támogatása mellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz. <p> 

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be csütörtökön dr. Beck György a Vodafone, és dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint elmondták, az immár 10 éve tartó sikeres együttműködés keretében a Vodafone az idei évben a Szövetség támogatása mellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz.

 

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be csütörtökön dr. Beck György a Vodafone, és dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint elmondták, az immár 10 éve tartó sikeres együttműködés keretében a Vodafone az idei évben a Szövetség támogatása mellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz.

 

A Vodafone kupán debütálnak a közelmúltban a Vodafone által meghirdetett tervezői pályázat nyertes ruhadarabjai is. A pályázat célja, hogy a résztvevők a női vízilabda válogatott számára tervezzenek az aktuális divatirányzatokat követő nőies, ugyanakkor az urban-style életérzést és a street-art művészetet is képviselő felszereléseket, az edzéseken és versenyeken használt úszódresszt, valamint a versenyeken használt úszósapkát, köpenyt és tornazsákot.

 

A ruhadarabok tervezésekor figyelembe kell venni, hogy a felszerelésekbe beépíthetőek legyenek a sportolást, felkészülést támogató okos eszközök és IoT megoldások is. A pályázati anyagokat a szakértőkből, élsportolókból és közéleti személyiségekből álló zsűri értékeli.

A zsűri tagjai:

  • László Krisztina, főszerkesztő, Marie Claire
  • Szegedi Kata, divattervező
  • Fülöp József, rektor, MOME
  • Tóth András, Use Unused
  • Czigány Dóra, Gangl Edina, Szücs Gabriella, a női válogatott tagjai
  • Baráth Péter, márkaigazgató, Vodafone Magyarország

 

A pályázat beadási határideje: 2017. május 21.

 

A pályázat győztese nettó 1 millió forintot és kiállítási lehetőséget nyer a 2017 őszi Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe divateseményen a Vodafone standján. A nyertes mindezek mellett páros belépőjegyet kap a Vodafone kupa eseményeire is.

A pályázati kiírás elérhető itt: http://www.vodafone.hu/palyazatkiiras

 

A sajtóeseményen Kemény Dénes elmondta, hogy az MVLSZ számára kiemelten fontos a reklámpartnerek szerepe, hiszen ők biztosítják azt az alapot, amelyre a vízilabda sport épül. Az elnök a 2017-es budapesti vizes VB előtt különösen fontosnak tartja a stabil hátteret, amelyre hosszútávon is biztosan építkezhet mind a férfi, mind a női szakág. Mint mondta, a budapesti VB-n a cél mindkét csapat esetében az éremszerzés.

 

A Vodafone Magyarország 2007 óta elkötelezetten támogatja a magyar vízilabdát, emlékeztetett dr. Beck György. Az elmúlt 10 év alatt a magyar vízilabdasport egy férfi olimpiai bajnoki (2008), egy világbajnoki címet (2013), egy Európa-bajnoki ezüstérmet (2014) és három bronzérmet (2008, 2012, 2016) ünnepelhetett. Ez idő alatt a női vízilabdások egy Európa-bajnoki aranyérmet (2016), egy világbajnoki bronzérmet (2013), két Európa-bajnoki bronzérmet (2012, 2014) és számos utánpótlás sikert értek el.

 

„A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója számára öröm és megtiszteltetés, hogy a neve a legsikeresebb magyar csapat sportággal, a vízilabdával fonódik össze. A póló a Vodafone által is legfontosabbnak tekintett értékeket, a csapatszellemet, az ellenfél tiszteletét, a győzni akarást és a fair-play-t hirdeti" – mondta dr. Beck György. „A vízilabdát és a Vodafone-t is a kreativitás, a dinamizmus, az intelligencia és a hosszú távú gondolkodás teszi igazán sikeressé." – tette hozzá a Vodafone elnöke.

Az idei évben a Vodafone lesz a névadója a budapesti vizes VB-t megelőző utolsó nagy hazai női tornának, a Vodafone kupának, amelyre Miskolctapolcán kerül sor július 5. és 7. között. A magyar női válogatott Ausztrália, Új-Zéland és az Egyesült Államok csapataival mérheti majd össze erejét.

 

www.vodafone.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük