www.kh.huwww.kh.hu

Az október elejétől elérhető K&H Új Magyarország beruházási hitel és K&H Új Magyarország forgóeszközhitel igénylése esetén rendkívüli kedvezménnyel köthetnek most biztosítást a mikro- és kisvállalkozások. A sok esetben alulbiztosított vállalkozások számára négy különböző biztosításfajta válik most kedvezményesen elérhetővé.

 www.kh.huwww.kh.hu

Az október elejétől elérhető K&H Új Magyarország beruházási hitel és K&H Új Magyarország forgóeszközhitel igénylése esetén rendkívüli kedvezménnyel köthetnek most biztosítást a mikro- és kisvállalkozások. A sok esetben alulbiztosított vállalkozások számára négy különböző biztosításfajta válik most kedvezményesen elérhetővé.

Október elsejétől, a K&H Új Magyarország mikrohitelek értékesítésének megkezdésével párhuzamosan 10 százalékos kedvezménnyel teszi elérhetővé a K&H Biztosító a vállalkozásoknak szóló biztosításait azon kkv-k számára, melyek K&H Új Magyarország beruházási hitelt vagy K&H Új Magyarország forgóeszközhitelt igényelnek. Ez a kedvezmény 2008. november 15-éig vehető igénybe, s a megkötött szerződések teljes időtartamára érvényben marad.

A K&H kisvállalkozói biztosítási csomag széles körű biztosítási fedezetet nyújt a legfeljebb 200 millió forint éves árbevétellel rendelkező vállalkozások számára. Egy kötvényben megvásárolható a vagyon, felelősség, szállítmány, üzemszünet, elektronikus berendezés biztosítási fedezet a vállalkozás számára. Elsősorban azok számára praktikus megoldás, akik egyszerű biztosítási modellt keresnek, illetve akik tevékenységüket bérelt telephelyen végzik, és biztosítaniuk kell bérleményüket.

A K&H vállalati vagyonbiztosítás elsősorban az évi 200 millió forint feletti árbevételt elérő cégek számára jelent optimális megoldást. Legfőbb jellemzője, hogy az alapbiztosításhoz szabadon választható a kiegészítő biztosítások széles skálája. Előnye ezáltal, hogy a vállalkozás sajátosságainak figyelembevételével a kiegészítő biztosítások és záradékok segítségével teljes mértékben testre, azaz tevékenységre szabható.

A K&H vállalati felelősségbiztosítást leginkább azoknak a vállalkozásoknak érdemes megkötniük, melyek már rendelkeznek K&H vállalati vagyonbiztosítással. A vállalkozás által okozott személyi vagy dologi károkat téríti meg, és alkalmazkodik a vállalkozás sajátosságaihoz. Előnye többek között, hogy a biztosítási limiteket a biztosított széles sávok között maga választja ki. A díj degresszíven követi a biztosítási limit növekedését, azaz ha a limitet például megtízszerezzük, a díj csak kétszeresére növekszik.

A K&H csoportos kockázat, élet-, baleset- és egészségbiztosítás a kisebb vállalkozások számára is elérhető konstrukció, hiszen már akár két főtől is megköthető.

Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-élet üzletágának igazgatója elmondta, hogy „a hazai kis- és középvállalkozások a tapasztalatok szerint sajnos még mindig avult értéken, és fontos kiegészítő fedezeteket kihagyva kötik meg a biztosítást. A hazai vállalkozások alulbiztosítottságához nagyban hozzájárul az is, hogy nem követik a vagyonérték változást a biztosítási szerződésben, ami alulbiztosításhoz vezethet. Az alacsony fedezeti érték, illetve a kiegészítő biztosítások hiánya kárrendezéskor kellemetlen meglepetéseket okozhat. Bízunk benne, hogy ügyfeleink okos döntést hoznak, és a K&H Új Magyarország mikrohitelekhez kapcsolódó kedvezményes biztosításaink révén ledolgozzák ezt a hiányosságot."

A K&H 2008 májusában a hitelintézetek közül elsőként csatlakozott az év elején útjára indított Új Magyarország Mikrohitel Programhoz. A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. (MV Zrt.) gondozásában működő program segítségével Magyarország mintegy 190 milliárd forint európai uniós forráshoz juthat.

A program keretében értékesített K&H Új Magyarország beruházási hitelhez és a K&H Új Magyarország forgóeszközhitelhez rendkívül egyszerűen hozzá lehet jutni, hiszen a K&H munkatársai igény szerint beszerzik a szükséges dokumentumokat is, jelentős adminisztrációs terheket levéve ezzel az ügyfelek válláról.

http://www.kh.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük