Buyers Lab AwardsBuyers Lab Awards

A Samsung Electronics két multifunkciós mono lézernyomtatója, az SCX-5530FN és az SCX-6322DN is elnyerte a Buyers Laboratory ?Pick of the Year" díját, a kisirodai és közepes munkacsoportos mono multifunkciós lézernyomtató kategóriában.

  Buyers Lab AwardsBuyers Lab Awards

A Samsung Electronics két multifunkciós mono lézernyomtatója, az SCX-5530FN és az SCX-6322DN is elnyerte a Buyers Laboratory ?Pick of the Year" díját, a kisirodai és közepes munkacsoportos mono multifunkciós lézernyomtató kategóriában.

A Buyers Laboratory független tesztlabor immár 45 éves tapasztalattal rendelkezik, fõképp irodai berendezéseket tesztel, az Egyesült Államokban pedig meghatározó a véleménye az irodai berendezéseket vásárló fogyasztók körében.

SCX-5530 BLISCX-5530 BLIA ?Pick of the Year" díj nyerteseként, a Samsung SCX-5530FN a kisirodai felhasználás során idõt és költséget takarít meg a fejlett dokumentumkezelési szolgáltatási révén, amelyek korábban csak nagy munkacsoportos gépekre voltak jellemzõk. ?Az SCX-5530FN a nagy gépeken megszokott teljes körû multifunkcionalitást nyújtja a felhasználóknak, mindezt egy nagyon kis méretû gépben és roppant egyszerû kezelõfelülettel" – mondta Paul DePaolo, a Buyers Laboratory vezetõ tesztelõje. ?Egy újabb hasznos szolgáltatás az elõlapi USB port, amelyen keresztül a felhasználók közvetlenül nyomtathatnak vagy szkennelhetnek USB meghajtóra." – tette hozzá.

SCX-6322 BLISCX-6322 BLIA ?Pick of the Year" középkategóriás munkacsoportos multifunkciósának nyerteseként az SCX-6322DN a felhasználóknak kényelmes használatot és lenyûgözõ költséghatékonyságot nyújt. ?Az SCX-6322DN áttervezett vezérlõpultja nagyban megkönnyíti a kezelhetõséget a korábbi változatokhoz képest." – mondta DePaolo. ?A kompakt QWERTY billentyûzet nagyban leegyszerûsíti például az email címek beírását a vezérlõpulton. Ráadásul mindkét új Samsung multifunkcióst még vonzóbbá teszi, hogy az egy oldalra vetített fenntartási költségeik kategóriájukban a legalacsonyabbak."

?Nagy megtiszteltetés, hogy átvehettük a díjakat a legújabb multifunkciós termékeinkért, ami elismerése annak a hatalmas munkának, amellyel mérnökeink igyekeznek a lehetõ legjobb termékeket a fogyasztók asztalára tenni." – mondta J. J. Lee, a Samsung Electronics Digitális Nyomtatás üzletágának alelnöke. ?Az elnyert díjak megerõsítik a Samsung vezetõ szerepét az üzleti felhasználóknak nyújtott megbízható és hatékony nyomtatási szolgáltatásokban. A Samsung multifunkciós nyomtató termékvonala a legszélesebb választási lehetõséget nyújtja az üzleti fogyasztóknak, és örömünkre szolgál, hogy ezt a teljesítményünket a Buyers Laboratory is elismerte." – tette hozzá az alelnök.

A Buyers Laboratory évente kétszer teszi közzé a ?Pick of the Year" díjra javasolt termékek neveit. Az értékelõ folyamatban a részletekbe menõ tesztelésen túl szinte teljes iparági összehasonlítást is végeznek, hogy meggyõzõdjenek az egyes termékek megbízhatóságáról, teljesítményérõl, hatékonyságáról, felhasználóbarát tulajdonságairól, gazdaságosságáról és az innovatív értékeirõl. A Buyers Laboratory világszerte nagyra becsült minõsítõ szervezet, éves jelentéseiben átfogó és pontos adatokkal szolgál az IT iparágra nézve, beleértve természetesen a másoló, nyomtató és faxkészülékeket, és a multifunkciós nyomtatókat is.

A díjnyertes SCX-5530FN a kisirodai felhasználók nyomtatója. Könnyen használható hálózati funkciói, gyors nyomtatási sebessége (28 A4 lap/perc), duplex képessége, digitális szkennelési és Direct USB funkciója teszik hasznos társsá az irodában. A Direct USB csatolónak köszönhetõen PC nélkül is nyomtathatunk vagy szkennelhetünk, mindössze egy USB háttértárra van szükség. Az igazolvány másolási funkció lehetõvé teszi a kártyák mindkét oldalának másolását is.

A Samsung SCX-6322DN a közepes méretû munkacsoportok ideális választása. Az erõs és rugalmas készülék a másolási feladatokban verhetetlen. Az SCX-6322DN a leggyorsabb duplex nyomtatási sebességet biztosítja 19 kép/perces tempójával, míg az egy oldalas dokumentumokból 28 A4-es méretût nyomtat percenként. Fejlett hálózati funkciói a közepes méretû munkacsoportok igényeit tökéletesen kielégítik.

www.samsung.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük