A Vodafone 2010. november 29-től árusítja hazánkban az iPhone 4-et, amely különleges, a felhasználók igényei alapján megtervezett tarifacsomagokkal lesz elérhető.

 

A Vodafone 2010. november 29-től árusítja hazánkban az iPhone 4-et, amely különleges, a felhasználók igényei alapján megtervezett tarifacsomagokkal lesz elérhető.

Az iPhone 4 FaceTime alkalmazása hozzásegít a tökéletes videotelefonálás élményéhez, míg a fantasztikus Retina kijelző – amelynek köszönhetően a szövegek, képek és videók egyaránt pengeélesek – a legnagyobb felbontású képernyő, amit valaha telefonba építettek. Az iPhone 4 mindezeken túl 5 megapixeles kamerát kapott LED vakuval, HD minőségű videó rögzítőt, Apple A4 processzort és háromtengelyes giroszenzort, a beszélgetési idő pedig akár 40%-kal hosszabb lehet az előd modellhez képest[1]. Mindezeket az elegáns, üvegből és rozsdamentes acélból készült ház rejti, amelynek révén az iPhone 4 a világ legvékonyabb okostelefonja. A készülék iOS 4 operációs rendszerrel érkezik és több mint 100 új funkcióval rendelkezik. Az App Store révén több mint 300 000 alkalmazás érhető el hozzá, beleértve például az új iMovie alkalmazást is, amelyet kizárólag az iPhone 4-re fejlesztettek ki.

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott: "Nagyon örülök, hogy az iPhone-t elérhetővé tesszük 2,6 millió előfizetőnknek, akik hazánk legjobbnak ítélt 3G-s hálózatát használhatják."

Az árak, tarifacsomagok és egyéb részletek hamarosan elérhetők lesznek az http://iphone.vodafone.hu/ weboldalon, ahol az érdeklődők első kézből értesülhetnek a legfrissebb információkról.

 www.apple.com/iphone

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük