2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2010. október 15-én a Zagar a HS7, a Jacked és We Plants Are Happy Plants feleltek Debrecenben a jó hangulatért

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44310"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hs7.thumbnail.jpg" border="0" alt="Hs7" title="Hs7" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Hs7</strong></span></span><span class="inline inline-left"><a href="/node/44310"></a></span> <p>Az MTV brand:new, az MTV és a djuice tehetséggondozó kezdeményezése, amely a csatorna világához közel álló magyar zenekaroknak segít elindulni az ismertség és elismertség felé vezető úton. Az őszi turné második állomása a cívisváros, Debrecen volt.

 hs7Hs7

Az MTV brand:new, az MTV és a djuice tehetséggondozó kezdeményezése, amely a csatorna világához közel álló magyar zenekaroknak segít elindulni az ismertség és elismertség felé vezető úton. Az őszi turné második állomása a cívisváros, Debrecen volt.

 hs7Hs7

Az MTV brand:new, az MTV és a djuice tehetséggondozó kezdeményezése, amely a csatorna világához közel álló magyar zenekaroknak segít elindulni az ismertség és elismertség felé vezető úton. Az őszi turné második állomása a cívisváros, Debrecen volt.zagarZagarA fiatal és tehetséges előadók és formációk munkáját ismert mentorok segítik, akikkel közös koncerteket is adnak Budapesten és Magyarország nagyvárosaiban. Október 15-én Debrecenbe érkezett az MTV brand:new buli-sorozat, ahol a Jacked, We Plants Are Happy Plants, a mentorok közül pedig a Zagar és a HS7 lépett fel.

És hogy kik is pontosan az MTV brand:new zenekarok és mentorok?

  • Jacked: a fehérvári Jacked az utóbbi évek egyik legígéretesebb hazai indie-zenekara, 2006-os megalakulásuk óta elismeréseket elismerésekre halmoznak.  Debütáló albumuk a Stop the Show volt, melynek dalait az összes ismert és nagy magyar zenei fesztiválon és klubban bemutatták már. A zenekar jelenleg második nagylemezén dolgozik. Több rajongó szerint a magyar Jacked olyan, mintha egybegyúrták volna a Mando Diao-t és az Arctic Monkeys-t.  
  • We Plants Are Happy Plants: a We Plants Are Happy Plants a név többes száma ellenére mindössze egy „boldog növényt" takar, a budapesti Bergmann Péter személyében. A 22 éves dalszerző-producer szoftvereket és a szintetizátorokat kezel, de ha a dal úgy kívánja, gitárt, basszusgitárt, dobot vagy zongorát ragad, sőt, énekel is – „duettben" a vokóderével. A Daft Punk, Radiohead és Coldplay rajongó srácot az egyik legtehetségesebb magyar producerként tartja számon a szakma és összetéveszthetetlenül egyedi hangzású, emocionális elektro zenéjéről szuperlatívuszokban beszélnek a mérvadó zenei blogok.
  • Zagar: Zságer Balázs dance-elekronikus-alternatív zenét játszó együttese, a Zagar 2001-ben alakult. Az elmúlt közel 10 évben három nagylemezt adtak ki, Wings of Love című megaslágerük pedig egy rádiós szavazáson az év dala lett 2007-ben.
  • Heaven Street Seven: Az öttagú alternatív rockzenét játszó zenekar 1995 óta meghatározó alakja a magyar underground életnek. A csapat 11 albumot adott ki az évek során, és több más díj mellett az EU, a MIDEM és az MTV Europe közös díjának, a Border Breakers Award-nak European Breakthrough Award nevű különdíját is magukénak tudhatják.

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.