2024.április.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„2013 Év Szállodája” a Boscolo Budapest

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/77303"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_215.jpg" border="0" width="215" height="235" /></a></span>Az MSZÉSZ és az MT Zrt. által közösen szervezett „2013 Év Szállodája" pályázat nyertese a Boscolo Budapest Hotel. Az újabb szakmai elismerés a hotel egész éves, gazdaságilag kiemelkedően teljesítő és kitűnő minőségi munkáját értékelte a legjobbnak a magyarországi ötcsillagos szállodák között.

Az MSZÉSZ és az MT Zrt. által közösen szervezett „2013 Év Szállodája" pályázat nyertese a Boscolo Budapest Hotel. Az újabb szakmai elismerés a hotel egész éves, gazdaságilag kiemelkedően teljesítő és kitűnő minőségi munkáját értékelte a legjobbnak a magyarországi ötcsillagos szállodák között.

Az MSZÉSZ és az MT Zrt. által közösen szervezett „2013 Év Szállodája" pályázat nyertese a Boscolo Budapest Hotel. Az újabb szakmai elismerés a hotel egész éves, gazdaságilag kiemelkedően teljesítő és kitűnő minőségi munkáját értékelte a legjobbnak a magyarországi ötcsillagos szállodák között.

2014. január 17-én ünnepélyes keretek között a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt.-vel közösen átadta az „Év Szállodája" díjat, amelynek győztese a Boscolo Budapest luxusszálloda lett. A nagy presztízsű elismerés pályázati anyagában részletes vizsgálatnak kellett alávetni a szálloda gazdasági teljesítményét, üzemeltetési és értékesítési innovációit, vendégelégedettségi mutatóit és a humán erőforrásra kiterjedő motivációs politikáját. A pályázatot egy, a magyar turizmus vezetőiből álló bíráló bizottság értékelte, majd a végleges döntésre a szállodában tett próbalátogatás után került sor. A összesített eredmény alapján a Boscolo Budapest Hotel került ki győztesnek ötcsillagos kategóriában. A zsűri véleménye szerint a benyújtott írásos anyagok esztétikailag és tartalmilag annyira kiemelkedő színvonalat képviseltek, hogy a jövőben mintaként szolgálnak a pályázat kiírásakor.

image55.thumbnailA megtisztelő díjat Engelbrecht Kinga, a Boscolo Budapest igazgatónője vette át dr. Niklai Ákostól, az MSZÉSZ elnökétől. A szálloda vezetője beszédében kiemelte, hogy különösen fontos szakmai elismerés ez a hotel részére, ami a jövőre nézve további lendületet és inspirációt ad a Boscolo Budapest összes dolgozója számára. Hozzátette, hogy a pályázat sikeressége kiemelkedő csapatmunka eredménye, mint ahogy az évi félmillió vendég professzionális kiszolgálása is. A Boscolo Budapest számára a legfontosabb a pozitív élmény nyújtása a vendégeknek, akik a hotel, a Boscolo-lánc és az ország hírnevét viszik tovább a világban – hangsúlyozta a szálloda vezetője.

Az idei évkezdet egy másik fő szempontból is különleges a hotel életében: a Boscolo Budapestnek és a New York Kávéháznak otthont adó New York Palota 2014-ben ünnepli 120. évfordulóját, így számos irodalmi és kultúrális programsorozat kerül megrendezésre a történelmi épületben. A díj elnyerése és a 120 éves évforduló az idei évben kiemelkedő mérdföldköveket jelentenek a Boscolo Budapest életében.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.