Az ille olla, a Lengyel Zsuzsi és a zagabo köszöntötte meghívott vendégeit márkáik új otthonában a budapesti ÁRKÁD újonnan épülő Designer Zónájában, hogy megmutassák régen dédelgetett álmukat, a LINK designteret, ahova bármikor betérhetünk, ha inspirációra vágyódunk.
 

Az ille olla, a Lengyel Zsuzsi és a zagabo köszöntötte meghívott vendégeit márkáik új otthonában a budapesti ÁRKÁD újonnan épülő Designer Zónájában, hogy megmutassák régen dédelgetett álmukat, a LINK designteret, ahova bármikor betérhetünk, ha inspirációra vágyódunk.
 

Egy interaktívan működő designteret hoztak létre ahol nemcsak én, hanem Önök, kedves Olvasóink is:
– kizárólag magyar tervezésű ruhák és kiegészítők között válogathatnak
– személyesen találkozhatnak a tervezőkkel (igen, mindig ott vannak)
– vendégművészek (divattervező, dizájner, fotós) kiállításait is megtekinthetik
– dizájnworkshopokat, PechaKuchakat tartanak.

Az ÁRKÁD Budapest 1. emeletén megnyílt sokak által szkeptikusan fogadott LINK designtér három magyar dizájner: az ille-olla, a Lengyel Zsuzsi és a zagabo közös projektje. Szkeptikusságra az adhat okot, hogy a három startup tervező egy olyan közegben kezd alkotni és tervezni, ami tőle idegen vagy távoli is lehetne.

Ez a közös projekt a különös helyszínválasztással az egyszerű designbolt keretein kíván túllépni. Ahogy a megnyitón is elhangzott, a LINK nem csak a saját programjaival vagy termékeivel szeretne jelen lenni a dizájnszcénában, hanem aktív együttmozgást kíván ajánlani az oda betérőknek. A LINK designtér nagyon is átgondolta a helyválasztást.

 

"A Designer Zóna ötlete egy évvel ezelőtt fogalmazódott meg az Árkád vezetőiben. A bővítés során felszabaduló négyzetmétereket különleges tartalommal kívántuk feltölteni." – magyarázta a bevásárlóközpont elsőre meglepő ötletét Rippner Péter, az ÁRKÁD bérbeadási menedzsere. – "A választás végül induló magyar vállalkozásokra esett. A már megnyílt ruhaboltok mellett a LINK designtér az első designerbolt a Zónában. Ahogy beléptem

az üzletbe, rögtön láttam, hogy LINKkel a Designer Zóna koncepciója végre révbe ért."

 

A LINK csapata nevében Géczy Balázs köszöntötte a vendégeket. Röviden beszélt arról, hogy ők is tudják, elsőre furcsának tűnhet hármójuk helyszínválasztása, de a három designer márka mindebben a lehetőséget látja arra, hogy egyszerű designerbolt keretein túllépve igazi designteret hozhassanak létre. Egy olyan teret, ahol saját, állandó márkáik mellett feltörekvő designereket is bemutathatnak.

 

„Mi nem csak a saját programjainkkal vagy termékeinkkel szeretnénk jelen lenni a design szcénában, hanem aktív együttmozgást kívánunk ajánlani az ide betérőknek".

 

A LINK designtér mindennap reggel 10 órától este 9 óráig tart nyitva, kivéve vasárnap, amikor este 7 órakor zár az üzlet. Külön érdekesség, hogy a LINK három eladója közül kettő maga is tervező, egyikük Vikmann Anna, kollekciója ebben a hónapban már a nagyközönség

számára is megismerhető lesz.

 

Hogy mit találunk, mit kínál a LINK designtér nekünk, vásárlóknak?

Jómagam elég nehezen igazodom el a női divat világában – van férfi szekció is, és nagyon klassz – de értékelés helyett inkább jellemezzék saját magukat, a három grácia-dizájner:

 

„Szeretem a színeket, az egyszerű geometrikus formákat, de mindig kell egy kis csavar, ami összezavarja a „nyugalmat". Szeretem, ahogy a gondolataimból táskák születnek.
Ez egy színes mesevilág…" (Lengyel Zsuzsi)

 

„Az ille-olla filozófia középpontjában nem a trend, hanem maga a nő áll. Egy nő akkor trendi, egyedi, hiteles és figyelemfelkeltő igazán, amikor összhangban van önmagával kívül-belül és harmóniát sugároz." (ille-olla)

 

„Legkedvesebb mentorom azt mondta, nem az a divattervező, aki annak mondja magát, hanem, akinek hordják a ruháit. Egy zagabo öltözet ezért nem lehet soha öncélú: mindig együtt él a viselőjével, kiteljesíti egyéniségét, de nem uralkodik rajta." (Szabó Gabi – zagabo)

 

LINK designtér
ÁRKÁD Budapest, 1. emelet

 

http://www.ille-olla.hu/
http://www.lengyelzsuzsi.hu/
http://www.zagabo.com/

https://www.facebook.com/linkdesignter

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük