A produkció bűvészei két óra alatt a lehetetlen földjére repítik nézőiket. Hogy mikor? Novemberben – csak 3 alkalommal!

 

A produkció bűvészei két óra alatt a lehetetlen földjére repítik nézőiket. Hogy mikor? Novemberben – csak 3 alkalommal!

 

A könnyűzenei koncertek gyűrűjében igazán üdítő programnak ígérkezik Amerika új utazó cirkusza, AZ ILLUZIONISTÁK, mely európai turnéja keretében Magyarországra is ellátogat idén novemberben. A szemkápráztató produkció bűvészei két óra alatt valóban a lehetetlen földjére repítik nézőiket.

 

A rendkívül látványos, Las Vegas-i stílusú show fellépői közül hárman egy sajtótájékoztató keretében a magyar sajtó munkatársainak már ízelítőt adtak nem mindennapi képességeikből, a kunsztokat persze a helyszínen adott feltételekhez igazították, ám így is lenyűgözték a jelenlévőket.

A Feltaláló – Kevin James Lowery egy papírból hajtogatott virágot lebegtetett a levegőben, majd adott át a meglepett újságíró hölgynek, a Mentalista – Philip Escoffey – játszi könnyedséggel találta ki az alkalmi közönségből kiválasztott úr gondolatait, az Antimágus –  Dan Sperry pedig a száján át benyelt cérnaszálat a szeméből húzta elő. A SYMA Csarnokban persze, kiegészülve társaikkal, a Szabaduló Művésszel, a Boszorkánnyal, a Szemfényvesztővel és a Dzsentlemennel jóval nagyszabásúbb mágiákkal kápráztatják majd el a nagyérdeműt.

 

Legtitkosabb álmaink világa, a Mágia visszatért!

Két évvel ezelőtt két amerikai producer kitalálta, hogy egy csapatba gyűjtik a világban turnézó legtehetségesebb és legsikeresebb mágusokat. Olaszországból, Angliából, New Yorkból és Hollywoodból össze is állt a fantasztikus válogatott és 2012-ben Las Vegasban elkészült Az Illuzionisták című showműsor.

 

A speciális előadásban 7 illuzionista áll a színpadon, hogy aztán a saját közegében és eszközeivel ejtsen ámulatba, s tovább tágítsa a varázslatról alkotott véleményünket. Az előadók a maguk területein már hatalmas sikereket és díjakat gyűjtöttek be, mire e produkcióba kerültek. Volt, akit a Cirque du Soleil-től, a Disney-től vagy más hollywoodi, vegasi, illetve angol és amerikai tv show-kból sikerült elcsábítani. A csapat több tagja is elbűvölte már a legendás David Copperfieldet is.

 „Ez a műfaj roppant népszerű Las Vegasban, de tudtuk, hogy a világ más pontjain még nem azon a színvonalon űzik ezt a művészetet. A mi produkciónk "szemfényvesztői" egészen hihetetlen és újító eszközökhöz nyúlnak a show-ban, amitől garantálom, hogy a világ minden pontján leesik majd a nézők álla!" – mondja Simon Painter producer.

 

A show valóban átviszi a bűvészet műfaját a 21. századba. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők.

 

„A trükköket természetesen nem árulhatjuk el – mondja Dan Sperry, az Antimágus, akit csak úgy emlegetnek, mint Copperfield és Marilyn Manson találkozását -, ezt a showt mindenkinek látnia kell, de úgysem fognak hinni a szemüknek!"

 

Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a gyönyörű sydney-i Operaházban volt, majd ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten a Syma Csarnokban mindössze 3 előadás erejéig lesz látható november 22-23-24-én.

 

Csodára vágyó gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek is felejthetetlen találkozás a "Lehetetlen és az Érthetetlen Mestereivel"!

 

Szereplők: a világ 7 legtehetségesebb mágusa:
– A Szabadulóművész
– Az Antimágus
– A Boszorkány
– A Mentalista
– A Dzsentlemen
– A Szemfényvesztő
– A Feltaláló

Speciális előadás – látványos, nagyszabású, Las Vegas-i stílusban.

 

2013. november 22-23-24., Syma Csarnok

THE ILLUSIONISTS

 

http://www.youtube.com/watch?v=pF7kO91GtoA&feature=player_embedded

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük