2024.április.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2014. március 17. – 23. VI. Országos Étterem Hét

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/77928"><img class="image image-_original" src="/files/images/640%20(1)_17.jpg" border="0" width="454" height="640" /></a></span>2014. március 17. és 23. között ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem kínálatát ismerhetik meg az érdeklődők az Országos Étterem Hét keretében. Aki előzetesen asztalt foglal a <a href="http://www.etteremhet.hu/">www.etteremhet.hu</a> weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat, 3300.- forintos áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

640%20(1) 172014. március 17. és 23. között ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem kínálatát ismerhetik meg az érdeklődők az Országos Étterem Hét keretében. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat, 3300.- forintos áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

640%20(1) 172014. március 17. és 23. között ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem kínálatát ismerhetik meg az érdeklődők az Országos Étterem Hét keretében. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat, 3300.- forintos áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

 

A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban már hatodszor szervezi meg

Magyarországon az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étterem Hetet.

A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar

étterem" listájában, és az asztalfoglalások során akár Michelin ajánlással rendelkező éttermet  is választhatunk. A résztvevő kiváló éttermek a kínálatuk legjavát kínálják a vendégeiknek. Általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.

 

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt

a szintjét, amelybe a legtöbben ritkábban kóstolhatnak bele. A rendezvény népszerűségét

jelzi,  hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbb rekordszámú, 19,227 látogató választott a magas szintű kínálatból (2011-ben még csak

4,427 volt a vendégek száma).

 

A minőségi vendéglátás érdekében az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyek

száma limitált, így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb asztalt foglalniuk a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről.

 

Személyes, illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni, a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a fenti weboldalon.

 

A VI. Országos Étterem Hét sajtótájékoztatóját a Robinson étteremben tartották a szervezők. Ezt a vendéglátóhelyet nemrégiben újították fel, s egy emeletet építettek hozzá, ahol különleges steak-eket is kínálnak. A Robinson az Országos Étterem Hétre készült teljes  menüajánlatát kínálta fel kóstolásra a tájékoztatón. A nemes borokat a Borbély Családi Pincészet szállította a résztvevőknek.

 

A tájékoztatón megismerkedhettünk László Árpáddal, a Robinson étterem tulajdonosával; Csapody Balázzsal, a Kistücsök étterem tulajdonosával; Kaszab Attilával, a Godunov orosz-európai étterem üzletvezetőjével, valamint Borbély Tamással, a Magyar Bor Akadémia által 2012-ben és 2013-ban az 5 legjobb magyarországi bortermelő közé választott Borbély Családi Pincészet tulajdonosával.

 

A tavaly ősszel résztvevő vendégek többsége azt nyilatkozta: azért választották a program

kínálatát, hogy új vendéglátóhelyeket ismerjenek meg, így gazdagodjanak új élményekkel,

tapasztalatokkal. A vendégek 90 százaléka a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna az általa kiválasztott étterembe.

 

A programba már bekapcsolódott éttermek listája:

Budapest:

Alagút bisztró, Apacuka étterem, ARAZ étterem, Art bistrobar (art' otel Budapest),

Bagolyvár étterem, Bajai Halászcsárda, Balettcipő étterem, Bali Caffe, Biarritz étterem és kávézó, Bodrogi étterem, Borssó bisztró, Budapest bisztró,

Central bistro, Chagall Café, Chess étterem, Chez Daniel francia étterem, Ciao Ciao Trattoria,

Citadella panoráma étterem, Code 7 étterem, Columbus Hajó-Étterem, Corso étterem (InterContinental Budapest), Cucina étterem, Curia étterem,

Don Leone étterem, Dunacorso étterem,

Evidens Bistro, Ezüstponty vendéglő,

Fuji japán étterem, Fülemüle étterem,

Gellért étterem (Gellért Szálló), Godunov étterem és vodka bár,

Halászbástya Étterem,

Il Pastaio ristorante, Imázs Étterem, Iskola Vendéglő,

János Étterem, Jardinette étterem,

Kacsa Étterem, Kaeng Som Tom Yum thai étterem, Kakas étterem, Kaltenberg étterem és söröző, Kárpátia étterem, Kisbuda Gyöngye halétterem, Kisrabló Étterem, Krizia étterem,

L. A. Bodegita étterem, La Perle Noire, La-Guna Étterem, Laci! Pecsenye?, Lajos Király étterem, Le Bourbon étterem (Le Meridien), Lisztró Gasztró Bisztró,

Magyar Ízek Magyar Háza, Manna étterem, Mátyás Pince Étterem, Mercatino étterem,

Mester Étterem, Mezcal étterem, Mezzo Music étterem, Millennium da Pippo étterem,

Mirage lakásétterem,

Nádor borétterem, Nika Étterem, nU bisztró,

Olimpia vendéglő,

Paris Budapest Étterem, Peppers mediterranean grill (Marriott), Pesti Disznó Gastrobar,

Pilvax bisztró,Premium café és étterem, Prime Steakhouse,

Remíz kávéház és söröző, Ring Café and Burger bar, Riso ristorante,Robinson étterem,

Rozmaring kertvendéglő,

Salaam Bombay étterem, Spinoza Café, Spoon cafe and lounge, Széchenyi kertvendéglő,

Trattoria Mamma étterem,

VakVarjú BUDA, VakVarjú PEST, Via Luna ristorante,

Vogue hajóétterem,

Ypsilon Cafe.

 

Országszerte:

Bistorant (Szeged), Budai Gesztenyés étterem (Budakeszi), Duna étterem (Thermal Hotel Visegrád), Enoteca & Étkező (Pécs), Fenyves Étterem (Debrecen), IKON étterem (Debrecen),

Jókai Bisztró (Pécs), Kistücsök étterem (Balatonszemes), Liliomfi étterem (Szolnok), Lovas étterem (Szilvásvárad), Macok bisztró (Eger), No1 Bistro (Debrecen), Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse), Patrióta étterem (Gyula), Rosinante étterem (Szigetmonostor), Rózsakert vendéglő (Kiskunfélegyháza), Sarokház Étterem (Ócsa), Solier Café (Gödöllő), Szász söröző és étterem (Szekszárd), Szél Fiai Fogadó (Nyúl), Tóvendéglő (Szombathely), Udvarház Csárda (Bánd), Végállomás Bistorant (Miskolc), Villa Pelikán (Szombathely), Zsálya bisztró (Eger), Zsolnay Étterem (Pécs).

 

Figyelem! A lista a még változhat!

 

2014. március 17. – 23.

VI. Országos Étterem Hét

 

www.etteremhet.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.