2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3 az 1-ben

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78433"><img class="image image-_original" src="/files/images/3az%20(1)_0.jpg" border="0" width="465" height="320" /></a></span>3 az 1-ben ajánlatomban elsőként Gyulán a vámpír megeszi a fantomot reggelire, aztán Pesten ünnepelhetjük Antal Tímea születésnapját jótékonysági koncerten, és végül „Szimfonikus Felfedezések"-et tehetünk a MÁV Szimfonikusokkal. Jó szórakozást!   </p>  <p><strong>

3az%20(1) 03 az 1-ben ajánlatomban elsőként Gyulán a vámpír megeszi a fantomot reggelire, aztán Pesten ünnepelhetjük Antal Tímea születésnapját jótékonysági koncerten, és végül „Szimfonikus Felfedezések"-et tehetünk a MÁV Szimfonikusokkal. Jó szórakozást!   

 

3az%20(1) 03 az 1-ben ajánlatomban elsőként Gyulán a vámpír megeszi a fantomot reggelire, aztán Pesten ünnepelhetjük Antal Tímea születésnapját jótékonysági koncerten, és végül „Szimfonikus Felfedezések"-et tehetünk a MÁV Szimfonikusokkal. Jó szórakozást!   

 

2014. március 13-án a Gyulai Várszínházban a VÁMPÍR megeszi a FANTOMOT reggelire… Csengeri Attila és Egyházi Géza előadásában dalokat hallhatnak a Sztárcsinálókból, a Sakkból, a Vámpírok báljából, Az Operaház fantomjából.

Az Operaház fantomja és más musicalslágerek sok humorral.

A Gyulai Várszínház Kamarateremben a musical és a humor lesz a főszereplő a Vámpír megeszi a Fantomot reggelire… című esten, ahol két neves énekest láthatnak Csengeri Attilát és Egyházi Géza. Mindketten a hazai musical élet kiválóságai. Csengeri Attila a főiskola elvégzése után főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. 2003-ban Az év musicalénekese díjat is elnyerte. A Madách Színházban ebben az évben debütált óriási sikerrel Az Operaház Fantomja főszerepében.  Egyházi Géza 2007 óta számtalan sikerdarabban énekelt, így láthatták őt a Rómeó és Júliában vagy a Vámpírok báljában is. Gyulai fellépésükön népszerű dalok hangzanak el többek között a Sztárcsinálókból, a Sakkból, a Vámpírok báljából, Az Operaház fantomjából. A két vidám fickó a dalok között humoros történeteket mesélnek, de lesz operaparódia és bemutatják, hogy énekelnek neves partnereik a színpadon.

Belépőjegyek elővételben, munkaidőben vagy az előadás előtt a helyszínen válthatók.

2014. március 13. 19:00

A VÁMPÍR megeszi a FANTOMOT reggelire…

A Spirit Klubszínház előadása

Gyulai Várszínház

Gyula, Kossuth u. 13.

www.gyulaivarszinhaz.hu

 

2014. március 13-án Antal Tímea születésnapi jótékonysági koncertje.

Ünnepeljük együtt a 2012-és X-Faktor női hangjának, Antal Timinek születésnapját, egy nagyzenekaros klubkoncerten a New Orleans Clubban!

A csodáshangú énekesnő barátaival, Vastag Csabával, Kocsis Tiborral, Éliás Gyula Jr.-al, Kvaka Andreával és Komondi Liával együtt lép színpadra a Partyssimo zenekar kíséretében.

A saját dalok és duettek mellett, felcsendülnek még Timi kedvenc slágerei is.

Ez egy nem mindennapi születésnap lesz, hiszen Timi nem kapni, hanem adni szeretne! Koncertjének jegybevételével egy beteg kisgyermek gyógyulását szeretné segíteni.

A győri Horváth Dominiknál 2013. július 8-án agydaganatot diagnosztizáltak. Két nappal később sürgősséggel megoperálták és eltávolították a tumort, majd ezt követően felkerültek Budapestre S. E. II számú Gyermek Klinikára, ahol a kötelező utókezeléseket megkapta.

Dominik rendszeresen jár Budapestre a kezelésekre és a kontroll vizsgálatokra, de sikeres felépülése érdekében szüksége lenne egy különleges „sterilszobára".

A családja mindent megtesz a kisfiúért, ám az anyagi helyzetük nem teszi lehetővé, hogy saját erőből finanszírozzák a "gyógyszoba" létrehozását. Ebben segít most ez a koncert, ahol az est végén átadják a szülőknek a születésnapi koncertből befolyt összeget.

2014. március 13., csütörtök 20.00 (kapunyitás: 18.30)

Antal Tímea születésnapi jótékonysági koncert

New Orleans Club

1066 Budapest, Lovag utca 5.

https://www.facebook.com/antaltimixfaktor

 

A MÁV Szimfonikus Zenekar 2014. március 20-i koncertjére 1000 forintos, kedvezményes áron vásárolhat jegyet a Művészetek Palotája jegypénztáraiban az, aki érvényes hangversenybérlettel, Baráti Kör tagsági igazolvánnyal, vagy MÁV igazolvánnyal rendelkezik.

A koncert a MÜPA „Szimfonikus Felfedezések" címmel indított komolyzenei sorozatának része. Az est két szólistája Oross Veronika fuvolaművész és a magyar származású hegedűművész, Gwendolyn Masin lesz, a karmesteri pulpituson pedig a zenekarral jó barátságot ápoló fiatal amerikai dirigenst, Teddy Abramst üdvözölhetjük.

A hangverseny műsora:

Liszt F.: Mazeppa – szimfonikus költemény

Bartók B.: I. hegedűverseny

Rózsa M.: Notturno ungherese, op. 28

Doráti A.: Éji zene

Dohnányi E.: Amerikai rapszódia, op. 47

A „Magyarok a nagyvilágban" elnevezésű hangversenyt egy rövid beszélgetés előzi meg este fél héttől az est karmesterével és külföldi szólistájával.

2014. március 20. 18:30.

„Szimfonikus Felfedezések"

MÜPA

Koncertkezdés: 19.30.

http://mupa.hu/program/magyarok-a-nagyvilagban-gwendolyn-masin-es-a-mav-szimfonikus-zenekar-2014-03-20_19-30-bbnh

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.