2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A magyar design meghódítja Dubait

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78431"><img class="image image-_original" src="/files/images/dub%20(1).jpg" border="0" width="476" height="201" /></a></span>2014. március végén a Design Days Dubai-on mutatkozik be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME), az IVANKA és az ÜVEG/HÁZ. A Design Terminál magyar tervezőket juttat ki a Közel-Kelet legnagyobb design eseményére.</p> <p> 

dub%20(1)2014. március végén a Design Days Dubai-on mutatkozik be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME), az IVANKA és az ÜVEG/HÁZ. A Design Terminál magyar tervezőket juttat ki a Közel-Kelet legnagyobb design eseményére.

 

dub%20(1)2014. március végén a Design Days Dubai-on mutatkozik be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME), az IVANKA és az ÜVEG/HÁZ. A Design Terminál magyar tervezőket juttat ki a Közel-Kelet legnagyobb design eseményére.

 

A Design Days Dubai a Közel-Kelet és Dél-Ázsia legjelentősebb design kiállítása és vására, ahol a vezető nemzetközi tervezők és galériák mellett a feltörekvő tehetségek is megjelennek a világ minden tájáról. A Design Terminál közreműködése révén a mára már nemzetközi hírnévvel büszkélkedő IVANKA Beton Designnal, az Európa top 100 design iskolája között számon tartott MOME-val, és az egyedi kivitelezésű üvegtárgyairól híres ÜVEG/HÁZ-zal találkozhatnak a programsorozat látogatói 2014. március 17-21. között.

 

A márkák kiválasztásában a hazai tervezők közel-keleti promóciójában évek óta eredményes Hybridart Management volt a Design Terminál szakmai partnere. A magyar standon három olyan márka kap megjelenési lehetőséget, mely termékeivel és szolgáltatásaival kiemelten versenyképes lehet a térségben.

 

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy mi is formálói lehetünk annak a képnek, amely a magyar designról kialakul a szakma képviselőiben világszerte." – emelte ki Görömbei Luca, az Üveg/Ház vezetője.

 

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyszerre egyetem és szellemi műhely, ahol szétválaszthatatlan egységet képez a kutatás, az oktatás és az alkotói folyamat, az alkalmazott és autonóm művészeti tevékenység. Az egyetem hallgatója, Máté Balázs fotóművész RED elnevezésű fotósorozatával mutatkozik be Dubaiban.

 

A magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős Design Terminál idén immár második alkalommal segíti a hazai márkák megjelenését nemzetközi piacokon.  Februárban a London Fashion Week-en mutatott be négy magyar divatmárkát.(lásd: http://euroastra.hu/node/77871)

 

http://www.designdaysdubai.ae/

https://www.facebook.com/designterminal

http://www.ivanka.hu/

https://www.facebook.com/uveghazbp

http://www.mome.hu/hu/

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.