2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Humorkabaré visszatér 2.

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78429"><img class="image image-_original" src="/files/images/had%20(1).jpg" border="0" width="460" height="572" /></a></span>Hadházi László a Karinthy-gyűrűs humorista új bemutatója, a Méd in Hungeráj izgalmas folytatása, a fővároson kívüli helyszínek után, most 2014. március 16-án először Budapesten, a Corvin Dumaszínházban. A műsorban közreműködik Bellus István.</p> <p> 

Hadházi László a Karinthy-gyűrűs humorista új bemutatója, a Méd in Hungeráj izgalmas folytatása, a fővároson kívüli helyszínek után, most 2014. március 16-án először Budapesten, a Corvin Dumaszínházban. A műsorban közreműködik Bellus István.

 

Hadházi László a Karinthy-gyűrűs humorista új bemutatója, a Méd in Hungeráj izgalmas folytatása, a fővároson kívüli helyszínek után, most 2014. március 16-án először Budapesten, a Corvin Dumaszínházban. A műsorban közreműködik Bellus István.

 

Hadházi László új önálló estje aktualitásokkal, színes tablóképekkel hazánk hétköznapjaiból, a vidámparktól a rádiózáson át egészen az egészségügyig.

Alaptalan ígéretek és nyilvánvaló hazugságok a műsorral kapcsolatban:

– Akár 20%-al több poén és hangosabb nevetés garancia!

– Mirtil cica és a Disznóölés kombinációja, a Totya és a villanykörte sztorival. Történet  garanciával!

-Folyamatosan áramló humorművészet a rekeszizmok irányába, akár több oldalról is. Humor  és oldalgaranciával!

 

Hadházi László a Dumaszínház deszkáiról jól ismert stand-upos az idén februárjában jubilált. De nemcsak Ő, hanem Badár Sándor is! Február 8-án Badár, 10-én Hadházi töltötte be az 50. évét, amire nagyszabású gálával készültek – „Ezek nem 100-asok!" címmel közös előadóesttel lepték meg a közönséget.

Az előadás egész évben megtekinthető a Dumaszínházban!

 

A jubileumi előadásra egy oldtimer Rolls Royce-al érkezett a két cimbora, akiket a rajongók hada mellett, vörös szőnyeggel és reflektoros kivilágítással megspékelt sorfallal vártak kollégáik a Dumafőhadiszállás előtt. A fogadóbizottság szerepét Aranyosi Péterre osztották, aki a royce-ból kiszálló két ötvenest egy-egy pohár pezsgővel kínálva, elsőként köszöntötte. A mintegy kétórás műsor kapcsán a közönség újabb nélkülözhetetlen információkkal gazdagodott a két humorista életéből. Fény derült többek között végre arra, hogy Badár Sándornak mi volt a jele az óvodában, hogy Hadháziból milyen kutyakiképző vált a katonaság alatt vagy, hogy milyen szerepet játszott a bicikli a két barát életében. A műsor végén, a gála hangulatát megkoronázva Litkai Gergely tortával köszöntötte a Karinthy-gyűrű büszke hordozóit, és egy-egy személyes ajándékkal köszönte meg Hadházi Lászlónak és Badár Sándornak azt a 10 évet, melyet az 50 eddigiből a Dumaszínházban eltöltöttek.

 

Badár Sándor egy saját utcanévtáblát kapott, Hadházi László pedig egy Oszkárt, melyet a Méd in Hungeráj című önálló estjében nyújtott felejthetetlen alakításáért szavazott meg neki a Dumaszínház csapata.

 

http://dumaszinhaz.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.