2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fiatal brit énekes lépett fel új dalával a Class FM slágerlistájára

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78427"><img class="image image-_original" src="/files/images/c%20(1)_20.jpg" border="0" width="272" height="196" /></a></span>John Newman 23 éves létére több, a magyar rádióhallgatók számára is ismert slágert jegyez. Newman mellett egyre feljebb tör a Class40-en Kylie Minogue újdonsága, míg a háborúsdit játszó gyerekekről szóló Changes is egyre közelebb jár a TOP3-hoz. De vajon megdönthető Pharrell Williams és a Happy egyeduralma?</p> <p> 

c%20(1) 20John Newman 23 éves létére több, a magyar rádióhallgatók számára is ismert slágert jegyez. Newman mellett egyre feljebb tör a Class40-en Kylie Minogue újdonsága, míg a háborúsdit játszó gyerekekről szóló Changes is egyre közelebb jár a TOP3-hoz. De vajon megdönthető Pharrell Williams és a Happy egyeduralma?

 

c%20(1) 20John Newman 23 éves létére több, a magyar rádióhallgatók számára is ismert slágert jegyez. Newman mellett egyre feljebb tör a Class40-en Kylie Minogue újdonsága, míg a háborúsdit játszó gyerekekről szóló Changes is egyre közelebb jár a TOP3-hoz. De vajon megdönthető Pharrell Williams és a Happy egyeduralma?

 

Hajnali háromig az utcákat járja a kölyökképű John Newman a poprajongók új kedvence. Bemutatkozó lemeze világszerte óriási siker, és természetesen a Class FM hallgatók számára sem ismeretlen a sztár, az albumot hazánkban először, a Class40-ben mutatta be Kiss Orsi. Cheating és Love Me Again című slágerei után friss dallal jelentkezik John, ez a Losing Sleep, amelyben a kölyökképű énekes szomorúan járja éjjel háromkor az utcákat, miközben szerelmét kutatja. A felvétel a héten újoncként debütált a Class40-en, jelenleg a 35. helyet foglalja el hazánk mérvadó listáján.

 

Az ausztrál énekesnő, Kylie Minogue évekkel ezelőtt legalább annyira vagány volt, mint manapság Miley Cyrus, azonban a 45 éves sztár karrierje a hullámvölgyeket sem nélkülözte, ráadásul néhány éve súlyos betegséget is legyőzött a szőke énekesnő. Most azonban a leghallgatottabb rádió slágerlistáján egyre feljebb tör Kylie, provokatív, Into The Blue című száma, amely már a 19.helyen áll.

 

A frissen alakult francia DJ-duó, Faul & Wad Ad és az ausztrál Pnau friss felvétele a héten a Class40 egyik legnagyobb sikere. A két formáció összeállt, hogy új slágerrel kápráztassa el a közönséget, ez a Changes, amelyben van visszafogott kórus, vaduló tinik, a videoklip végére azonban a háborúsdit játszó gyerekek lecsillapodnak és inkább gurigákat hajigálnak a szomszédos házakra. A Changes a Class FM hallgatóinak új kedvence, a dal már a 6. helyet foglalja el a legnagyobb slágerek listáján.

 

Top 10 a Class40-ből:

 

1. Pharrell Williams: Happy

2. Rebecca Ferguson: I Hope

3. Shakira Feat. Rihanna: Can't Remember To Forget You

4. Pitbull Feat. Kesha: Timber

5. Király Viktor: Running Out Of Time

6. FAUL &Wad Ad vs Pnau: Changes

7. Dér Heni: Ég Veled

8. James Arthur: Recovery

9. Kállay Saunders: Running

10. Katy Perry: Unconditionally

 

http://classfm.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.