2023.szeptember.28. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3 az 1-ben

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97702"><img class="image image-preview" src="/files/images/piaf_0.preview.jpg" border="0" width="478" height="281" /></a></span>3 az 1-ben ajánlóm az év további, sőt az új év első napjainak kiváló programjaira hívja fel a figyelmet, mégpedig PIAF! THE SHOW három napon át, majd Fran Palermo évzáró koncert és végül a Boban Markovics Orkestar három helyszínen. Jó szórakozást!  <p><strong>

piaf 0.preview3 az 1-ben ajánlóm az év további, sőt az új év első napjainak kiváló programjaira hívja fel a figyelmet, mégpedig PIAF! THE SHOW három napon át, majd Fran Palermo évzáró koncert és végül a Boban Markovics Orkestar három helyszínen. Jó szórakozást! 

piaf 0.preview3 az 1-ben ajánlóm az év további, sőt az új év első napjainak kiváló programjaira hívja fel a figyelmet, mégpedig PIAF! THE SHOW három napon át, majd Fran Palermo évzáró koncert és végül a Boban Markovics Orkestar három helyszínen. Jó szórakozást! 

PIAF! THE SHOW – Az eredeti francia produkció Budapesten Anne Carrere előadásában.

2015. december 27-28-29.: EDITH PIAF születésének 100. évfordulója alkalmával a világsikerű, eredeti francia produkció Budapesten!

A világ minden táján példátlan sikernek örvendő francia produkció Budapesten három alkalommal lesz látható a MOM Kulturális Központban: december 27-én, 28-án és 29-én.

A PIAF! THE SHOW egy időutazás a Montmartre utcáira a „La Vie en Rose" segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét.

Az új Piaf-ként emlegetett, Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a PIAF! THE SHOW díszlete, hangulata előidézi az emlékeket. A kivetítőn az Edith Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett soha nem látott képeket is megcsodálhatunk majd. A show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri.

Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, egy olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét. Anne Carrere ezután találkozott Edith Piaf barátjával, Germaine Ricord-dal, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki annyira emlékezteti Edith Piaf-ra. Anne Carrere-t azóta a világ összes országában az új Piaf-ként emlegetik és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.

„Piaf csak egy van, de Anne Carrere hihetetlen!" (Le Figaro, Franciaország)

2015. december 27-28-29.

MOM Kulturális Központ (Budapest, Csörsz u. 18.)

http://www.piaf-theshow.com

https://www.youtube.com/watch?v=j8id4gtRbuM

 

2015. december 30-án exkluzív évzáró koncertet ad a Fran Palermo.

Szokatlan helyszínen, az Ötkertben zárja idei mozgalmas évét a Fran Palermo. A jungle rock and rollt játszó zenekar különleges fényekkel és vetítéssel is készül az év utolsó nagy bulijára, az újévet pedig már a stúdióban kezdik.

Két teltházas klubkoncertje után ezúttal egy nem hétköznapi koncerthelyszínen, az Ötkertben zárja az évet a Fran Palermo. A helyválasztás nem csak azért különleges, mert a diszkóként is működő hely kiválóan alkalmas a látványos vetítésekre és izgalmas fényeivel még jobban fokozható a koncertek hangulata, de kisebb mérete miatt ezúttal az intimebb hangulat is garantált. A zenekarnak bőven akad oka az ünneplésre: idén jelentették meg első nagylemezüket, tropical, mediterrán és jungle rock hatásokban dúskáló zenéjükkel megtáncoltatták a VOLT Fesztivál, a Művészetek Völgye, a Bánkitó és a Budapest Park közönségét, novemberben egy vadonatúj dallal megtöltötték az Akvárium Klubot is, az újévet pedig már a stúdióban kezdik.

A Fran Palermo előtt Zanzinger dalai fűtik fel a rajongók szívét.

2015. december 30. 20:00

Fran Palermo koncert, vendég: Zanzinger

Ötkert, Budapest 1051, Zrínyi utca 4.

Belépő: elővételben 1300Ft, helyszínen 1800Ft

https://www.facebook.com/events/460778320760957

https://soundcloud.com/franpalermomusic

https://www.facebook.com/zanzingermusic

 

Magyarországon zárja és kezdi az évet a Boban Markovics Orkestar!

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy Európa talán legnépszerűbb fúvószenekaráról beszélünk. Boban Markovics mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban.

Idei immár hagyományos budapesti újévi nagykoncertjük apropóján sem ígérhetnek mást, mint önfeledt, szabad örömzenélést, ahol a Balkán, az európai zenei hagyományok keverednek Boban és zenekarának muzsikájában. A zenekar kedvenc országa továbbra is Magyarország, itt adta Boban élete legszebb, legemlékezetesebb koncertjeit, itt muzsikáltak a legtöbbet, és itt a legnagyobb „felhajtás" a koncertek körül!

Legyenek részesei Olvasóink is újra és újra az örömzenélés ünnepének, az örökifjú Boban Markovics Orkestar újévi koncertjének! Mindenkinek induljon jól, örömtelien az új év!

www.jegy.hu

Évzáró:

2015. december 31. (csütörtök), 22.00 – Veszprém, Főtér

Újévi dupla koncert a Müpában:

2016. január 2. (szombat), 15.00 és 19.30 – Budapest, Művészetek Palotája

2015. január 3. (vasárnap), 20.00 – Szeged, IH rendezvényközpont

http://www.bobanmarkovic.com

https://www.facebook.com/BobanMarkovicOrkestar

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.