3 az 1-ben ajánlatomban elsőként a ConcertoStudio koncertjének időpont módosítására hívnám fel Olvasóink figyelmét, majd két érdekes TV műsort ajánlanék, az őrült csúcskísérletekről és egy nagysikerű jogi sorozat folytatását.

 

3 az 1-ben ajánlatomban elsőként a ConcertoStudio koncertjének időpont módosítására hívnám fel Olvasóink figyelmét, majd két érdekes TV műsort ajánlanék, az őrült csúcskísérletekről és egy nagysikerű jogi sorozat folytatását.

 

Elsőként egy időpontváltozás!

2013. február 22 helyett március 19-én lesz a ConcertoStudio sorozat Bónusz koncertje Csalog Gáborral és Keller Andrással. 

A Dzsopatán és Gásztonfild sorozat a szokásos helyen és időben:

2013. február 24. vasárnap 11:00

Lúdas Matyi – zsarnokság és a lúd

Magyar Nemzeti Múzeum

Művészeti vezető: Lakatos György

A Concerto Budapest és Lakatos György közös ifjúsági-családi sorozatának harmadik előadásán a Lúdas Matyi története adja a hátteret a zenés játékhoz. Mesélünk, rejtvényt fejtünk, játszunk, nevetünk, és közben sokat tanulunk becsületességről, zsarnokságról, urakról és libákról. És hogyan lehet mindezt zenével felidézni? A szereplőkhöz köthető hangszerekkel, a történethez kapcsolódó dalokkal, művekkel.

Egy biztos: Döbröginek ezúttal jól elhúzzák a nótáját!

Májusban pedig megpróbálnak némi vidámságot csempészni a szegény sorsú Nyilas Misi történetébe. Pakk és lutri, Debreceni dalok és cipőkenőcs.

http://hu.concertobudapest.hu/

 

Fekete Laci újabb Guinness-rekordra készül. Ihletért a DoQ őrült csúcskísérleteit nézi.

Ugye mindenkinek eszébe jutott már, hogy menő lenne a tenger fenekén biciklizni, vagy búváruszonyban dönteni meg a 100 méteres gátfutás világrekordját?

A DoQ televíziós csatorna Hihetetlen Guinness rekordok válogatásába csak a legextrémebb kísérletek kerülnek be: a show minden másodpercében hajmeresztő, megdöbbentő próbálkozásoknak lehetünk tanúi, de megtudhatjuk például azt is, hogyan lehet átszaltózni egy lángoló roncsautó fölött – ha már ilyet teszünk, csináljuk biztonságosan, ugye?

A 12 részes, sztárokat és mindenre elszánt kaszkadőröket felvonultató brit tévéműsor legkomolyabb fegyvere, hogy a hétköznapi embereket is megmozgatva buzdítja nézőit a kísérletekben való részvételre. A Hihetetlen Guinness rekordok még a műsorvezetőket sem hagyja lazsálni, így Ben Shepard megdönti a fordított bungee jumping rekordját, vagyis több mint 50 méteres magasságba katapultálja magát.

Őrült rekordok

– Egy ír fesztiválon 1500 ember öltözött Hupikék törpikének.

– Egy amerikai férfi 4000 kilós gumilabdát gyártott, teljesen egyedül.

– A világ legnagyobb konyhakése 4 méter hosszú.

– Egy sörimádó német pincérnő 19 korsót szolgált fel 40 méteres úthosszon – egyszer sem botlott meg.

Megdöbbentő rekordokért nekünk, magyaroknak sem kell a szomszédba mennünk, gondoljunk csak Fekete Lacira:

1985-ben állítottam fel először világcsúcsot, malomkőhajításban – kezdte Fekete Laci, Magyarország legerősebb embere, aki a mai napig érdeklődéssel követi a DoQ műsorához hasonló, csúcsteljesítményekről szóló összeállításokat. – 1991 óta Magyarország örökös Toldi Miklósaként emlegetnek, de közel sem érzem úgy, hogy mindent elértem volna a sportágban. Szeretnék még fél kézzel a vállamra emelni egy 190 kilós kőtömböt, amivel a saját 180 kilós világrekordomat dönteném meg" – jelentette ki a nagy étvágyáról is ismert híresség, aki utoljára 2004-ben döntött világrekordot. Ekkor az Erős emberek versenyén egy 232,5 kilós golyót tett fel egy 1,3 méter magas állványra.

Hihetetlen Guinness rekordok minden hétköznap 8:00 órától a DoQ műsorán!

http://doq.hu/

 

A becsületéért küzd Amanda Peet A férjem védelmében negyedik évadában.

A Universal Channel nagysikerű jogi sorozata február közepén folytatódott a negyedik évadával, ami precízen találja el részről-részre az egyensúlyt a privát szféra és a tárgyalóasztal között, miközben olyan vendégsztárokkal szórakoztatja közönségét, mint Maura Tierney, akit a Vészhelyzetből ismerhetnek a nézők. Hozzá csatlakozik idén Az elit alakulat Marc

Warrenje, a Modern családban szereplő Nathan Lane és a Halottnak a csók Kristin Chenowethje, akik tévés tapasztalatukkal emelik a sorozat fényét.

Az „i"-re a pontot pedig Amanda Peet teszi fel, az Így jártam anyátokkal című vígjátéksorozatban feltűnő és az Aaron Sorkin-féle A színfalak mögött című drámában is főszerepet játszó színésznő megbecstelenített katonaként látható A férjem védelmében jelenleg is futó szezonjában. A Universal Channel sorozata igazi sztárkavalkádot kínál idén is, a díjátadók kedvence több Golden Globe és Emmy-díjat tudhat magáénak, idén azonban az Alicia Florrickot alakító Julianna Margulies vetélytársat kap magának, Amanda Peet ugyanis az amerikai sajtót is elkápráztatta.

A kis híján megerőszakolt Laura Hellinger karaktere annyira megtetszett a készítőknek, hogy úgy döntöttek, visszatérő arccá teszik a bürokráciával küzdő nőt, aki próbálja bebizonyítani, afganisztáni szolgálata alatt komolyan sérültek emberi jogai.

Mind ismerjük azt az érzést, amikor a képernyőn látott színészeket korábbi szerepeikkel azonosítjuk. Amanda Peet vakmerően győzi le ezt a sztereotípiát, így A férjem védelmében egyik legnagyszerűbb visszatérő karakterét személyesíti meg a negyedik évadban." – írja a Huffington Post tévés szakértője, Chris Harnick.

A férjem védelmében egy olyan jogásznő kalandjait kíséri figyelemmel, aki nagyhatalmú férje szexbotránya után 12 éves kihagyást követően tér vissza a tárgyalóterembe, hogy bebizonyítsa, egyedülálló anyaként is képes biztosítani gyermekei jövőjét. A megtörtént eseményekre építő sztori megváltást jelenthet minden olyan nézőnek, aki az akciófilmek világmegváltó szuperhőseire ráunva egy hétköznapibb kalandra vágyik. Ahol a főszereplők ízig-vérig emberek, időről-időre elbukva, néha meghátrálva élik mindennapjaikat, miközben csontig hatoló drámával szögezik a tévéképernyő elé a nagyközönséget.

A férjem védelmében Amanda Peet-tel, 2013. február 25-én 21:20-tól a Universal Channel-en.

http://www.universalchannel.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük