3 az 1-ben ajánlatomban 1 a hely, a New Orleans Music Club és 3 a program, mégpedig rendhagyó Coctail Cirkusz, aztán érzelem dús Tango Show és végül Gitano koncert. Apropó, és vacsorázni is lehet. Jó szórakozást.

 

3 az 1-ben ajánlatomban 1 a hely, a New Orleans Music Club és 3 a program, mégpedig rendhagyó Coctail Cirkusz, aztán érzelem dús Tango Show és végül Gitano koncert. Apropó, és vacsorázni is lehet. Jó szórakozást.

 

2013. április 11. csütörtök 20.30

Coctail Cirkusz – rendhagyó cirkusz-színház varieté

Könnyed szórakozás, ami kikapcsol,  színház és cirkuszi csoda, ami elvarázsol. Egy koktél, amelyet Önnek készítenek a szereplők életének és műsorszámainak keverékéből. Egy újszerű színházi varieté a városban!

Emődy a hiú bártulajdonos show-man és társulatának előadása szaltókkal tarkítva, édes-szerelmes akrobatikus tánccal fűszerezve, önfeledt zsonglőrködéssel megtűzdelve. Belesünk a "show-biznisz" csillogó világának kulisszája mögé, főhőseink színfalak mögött zajló történetébe.

Egy rendhagyó cirkusz-színházi varieté, amely hetente kerül bemutatásra a New Orleans klubban, minden csütörtökön április 11.-től.  

Jegyár: 2 300 Ft

Kapunyitás, Vacsora: 19.00

 

Április 12. péntek 20:00

Historia del Tango Show

A SHOW keretében egy zenei utazáson vehetünk részt, melynek során megismerhetjük a TANGÓ csodálatos és érzelem dús világát a kezdetektől napjainkig.

Az utazásban idegenvezetőink lesznek:

– Kulik Johanna és Josip Bartulovic, akik megindító táncukkal rendszeresen elbűvölik a Nemzeti Táncszínház és számos egyéb pódium nézőit,

 – Vörös Eszter, aki amellett, hogy az egyetlen magyar női bandoneonista, komolyzenei újságíró és a táncok szüneteiben rövid és szórakoztató történetekkel segít a 30-as évek Buenos Airesébe képzelni magunkat, és természetesen a másik két zenész,

– Polgári Adrienn (zongora) és Szőllősi András (nagybőgő, ének) segítségével megidézik a hajdani nyűzsgő zenés lokálok életét…

http://www.youtube.com/watch?v=6Co1x_l9NO8

„A tangó alapja az ölelés. Ha táncolni kezdesz valakivel, az első pillanatban érezheted, hogy milyen az illető a táncban, pusztán az öleléséből. Akár egy első benyomás valakiről a mindennapi életben. Tapasztalatom szerint ez az érzés ritkán téved. A második fontos dolog a nő részéről az odaadás. Ez manapság nem igazán divat, hiszen alá kell rendelnünk magunkat egy másik ember akaratának. Én magam is tudok kőkemény üzletasszony lenni, de a tangóban megváltozom. Itt nincs demokráciának, vagy vetélkedésnek helye. Sok kezdő tangós számára ez az egyik legnagyobb kihívás. Azonban pont ez a helyzet idézi elő azt az elmélyült koncentrációt, ami miatt német kutatók kimutatásai alapján a tangó a stressz oldásra leginkább alkalmas tánc. Egyszerűen nincs lehetőséged semmi másra figyelni. Leginkább a jógához szeretem hasonlítani, ez is egyfajta meditáció, a külvilág kizárása néhány percre, amíg tart a tánc …. Tangózás közben megszűnik a külvilág, nemcsak hobby szinten, hanem a színpadon is ugyanez történik." (Kulik Johanna)

Akik kedvet kaptak az utazáshoz, saját maguk is kipróbálhatják a "szerelem táncát",a SHOW után a művészek egy bevezető tangó órát is tartanak. Az est hátralévő részében pedig a hazai tangós élet színe java által bemutatott MILONGA – argentin tangó táncest veszi kezdetét.

A SHOW alatt a New Orleans Music Club séfje által összeállított menü vagy á la carte választott vacsora elfogyasztásával tehetik még kellemesebbé az estét.

Jegyárak: SHOW + Tanítás + Milonga 3.400 Ft, vacsorával együtt: 5.900 F

Csak Milonga: 1.000 Ft

19.00: Kapunyitás, vacsora
20:00: Historia del Tango 
21.30 – 22.30: bevezetés a tangó világába, tánctanítás 
22.30-tól: Milonga zene: tangó DJ

 

Április 13. szombat 22.00

Gitano koncert

Gitano Nagy Laci meghatározó egyénisége a friss magyar pop-zenei életnek.  Minden szombaton és vasárnap a képernyőn mosolyog zenekarával a Gitano Liveal. (Szerencseszombat, Magyarország szeretlek).

https://www.facebook.com/GitanoNagyLaci?fref=ts

www.gitano.hu

Olyan sikeres előadók lemezein dolgozott producerként, mint Emilio, Hien, Fatima, vagy Gáspár Laci, hogy csak párat említsünk a sok művész közül. 2011-ben a Jazzy Dalverseny díjazottja lett szólistaként, és dalszerzőként egyaránt. Saját energikus zenei világát mutatja be klubokban, fesztiválokon és egyéb rendezvényeken. Izgalmas, lendületes koncertjein előkerülnek közismert magyar és külföldi előadók pop, latin, funk slágerei is a táncolni vágyó közönség nagy örömére.

Jegyár: elővételben 1200Ft, helyszínen a program előtt 1500 Ft

Kapunyitás, vacsora: 20.00

 

Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen reggel 9-től este 17-ig.

New Orleans Music Club

Budapest, VI. Lovag u. 5.

 

http://www.facebook.com/budapestbarmulato

www.neworleans.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük