A Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén adták át a SPAR Magyarország legújabb áruházát. A saját beruházás mintegy 360 millió forintba került és 21 új munkahelyet teremtett.

A Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén adták át a SPAR Magyarország legújabb áruházát. A saját beruházás mintegy 360 millió forintba került és 21 új munkahelyet teremtett.

A Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén vették birtokba vásárlók a SPAR hálózat legújabb tagját. A 600 négyzetméteres szupermarketben a legfrissebb arculat alapján készült el a csemegepult, a látványpékség területe és új berendezési koncepció szerint valósították meg a belső kialakítást: a bejárat után alacsony bútoros – ezáltal könnyen áttekinthető – pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a vevők csemegepultig.

 

Az összesen 360 millió forintba kerülő beruházás során kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is: az eladótérbe LED világítást szereltek be, az új hűtőbútorok ajtózva lettek és hőszivattyús fűtő- és hűtőrendszert építettek be a szakemberek. A fejlesztés 21 munkahelyet teremtett.

 

„Rendkívül erős vásárlói réteggel rendelkezik a kerület, és az irodaház, amely befogadott minket, dinamikusan fejlődik a bérlők számát és lokális vonzerejét tekintve, ezért döntöttünk a beruházás mellett." – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az új üzletben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk, grilltermékek is kaphatóak a megszokott SPAR minőség jegyében.

Az idén 25 esztendős SPAR piacra lépése óta folyamatos fejleszti hálózatát Magyarországon.

 

„A megnövekedett vásárlói igények kiszolgálására 2016-ban összesen 26 üzletünk modernizálását hajtjuk végre. Fejlesztéseink idén összesen 23 milliárd forintot tesznek ki. Alapítása óta a SPAR több mint egymilliárd eurót fektetett be Magyarországon." – hangsúlyozta Maczelka Márk.

 

A vállalat jelenleg összesen 345 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 108 SPAR Partner franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.

 

http://spar.hu/hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük