2011. któber 13. és 19. között háromdimenziós képekkel jelenik meg Magyarország legolvasottabb napilapja, a Blikk. Az első speciális megjelenéshez ajándék 3D szemüveg is jár.

 

2011. któber 13. és 19. között háromdimenziós képekkel jelenik meg Magyarország legolvasottabb napilapja, a Blikk. Az első speciális megjelenéshez ajándék 3D szemüveg is jár.

 

Hazánkban egyedülálló megoldással lepi meg olvasóit és hirdetőit a Blikk. A napilap elsőként a magyar piacon teljes példányszámában 3D térhatásban jelenik meg egy héten keresztül.

A lap tartalma a megszokott marad, vagyis a különleges számokban is szórakoztató, érdekes és aktuális hírek kapnak helyet, de a képek legtöbbjét térhatásban nézhetik az olvasók. Az akció időtartama alatt természetesen a Blikk hirdetőinek is lehetőségük van élni a különleges hatású megjelenéssel; így többek között koncertajánló és az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna hirdetése is 3D-ben kap helyet a lapban.

Az olvasók (az előfizetők és azok az olvasók egyaránt, akik újságosnál vagy üzletben veszik meg a lapot) az október 13-ai lapszámban kapják meg az ajándék 3D-s szemüveget, amelyet a Média Markt biztosít. Azok az olvasók, akik nem vásároltak lapot október 13-án, szintén élvezhetik a különleges lapszámok által nyújtott élményeket, ugyanis a hét többi napján (október 14-19. között) 120Ft-ért megvásárolhatják a 3D-s szemüveget a nagyobb újságárusoknál (a készlet erejéig).

A Blikk akciójának kiegészítéseként a Kreatív magazin október 14-én megjelenő számában a Ringier Kiadó által szponzorált Társasági Rovat fotói szintén három dimenzióban jelennek meg. A különleges fotókat ez esetben is a Blikk munkatársai alakították térhatásúvá.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük