2022.november.30. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

8 millió forint támogatás a kártyás vásárlások nyomán

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78751"><img class="image image-preview" src="/files/images/KH_gyogyvarazs_emlektablak.preview.JPG" border="0" width="478" height="318" /></a></span>8,1 millió forint gyűlt össze a K&H gyógyvarázs kártyaprogram keretében a bankkártyával történő vásárlások után. Idén a támogatást egy budapesti és négy vidéki intézmény kapta, amelyek együttesen évente közel 10 000 gyermeket látnak el.

kh gyogyvarazs emlektablak.preview8,1 millió forint gyűlt össze a K&H gyógyvarázs kártyaprogram keretében a bankkártyával történő vásárlások után. Idén a támogatást egy budapesti és négy vidéki intézmény kapta, amelyek együttesen évente közel 10 000 gyermeket látnak el.

kh gyogyvarazs emlektablak.preview8,1 millió forint gyűlt össze a K&H gyógyvarázs kártyaprogram keretében a bankkártyával történő vásárlások után. Idén a támogatást egy budapesti és négy vidéki intézmény kapta, amelyek együttesen évente közel 10 000 gyermeket látnak el.

„A K&H Csoport a K&H MasterCard bankkártyákkal történő vásárlások után immár 8 éve különít el egy bizonyos összeget saját bevételéből a K&H gyógyvarázs program javára. Ennek eredményeként eddig összesen közel 80 millió forint értékben kaptak műszereket a gyermek-egészségügyi intézmények. Ez az önmagában is szép összeg azonban csak töredéke annak a 492 millió forintnak, amelyet a K&H gyógyvarázs program az elmúlt 10 évben összesen 270 intézménynek adományozott műszerek és berendezések formájában" – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H gyógyvarázs kártyaprogram jóvoltából idén a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány, a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatának Gyermekfogászata, a Gelsei Védőnői Szolgálat, a Nagyberényi Védőnői Szolgálat valamint a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház kaptak a működésükhöz szükséges új eszközöket, összesen 8,1 millió forint értékben. A K&H gyógyvarázs ezzel segíti a gyermek-egészségügyben dolgozó szakembereket a pontos diagnosztika felállításában, az okos döntések meghozatalában, hogy a beteg gyerekek mielőbb meggyógyulhassanak, és ismét teljes életet élhessenek.

A legnagyobb értékű támogatást a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház kapta, amely egy inkubátort vásárolhat a támogatásból. A XVI. kerületi gyermekfogászat a szuvas fogak megelőzését, betömését segítő eszközöket, a Budaörsi Mentők a mindennapi munkában használatos, légúti váladékok leszívására használható készüléket, a Gelsei és a Nagyberényi Védőnők pedig a kisgyermekek megfelelő fejlődését ellenőrző vizsgálati műszereket kaptak. Az 5 intézmény évente közel 10 000 gyermeket lát el, így a támogatásból vásárolt műszerek számos kis betegnek nyújtanak majd segítséget a jövőben.

„A K&H gyógyvarázs kártyaprogramjának idei 8,1 millió forintos támogatása mindazoknak a K&H MasterCard bankkártyával rendelkező ügyfeleknek köszönhető, akik kártyájukat használják fizetőeszközként. Hiszen a K&H minden 3000 forint értékű kártyás vásárlás után 1 forintot különít el saját bevételéből a K&H gyógyvarázs kártyaprogramja számára, így áttételesen ügyfeleink is hozzájárulnak a magyar gyermekegészségügy fejlesztéséhez, a beteg gyerekek mielőbbi felépüléséhez" – mondta el Bőczén Patrik, a K&H Csoport, Marketing főosztályvezetője.

„Büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon léteznek  olyan cégek, amelyek felismerték, hogy gyermekeink egészsége mindennél fontosabb, hiszen a jövő – a mi jövőnk is – a felnövekvő nemzedék kezében van" – mondta el Dr. Kiss Marianna, a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata igazgatója. „A K&H gyógyvarázs program évről-évre jelentős összeggel támogatja a gyermekegészségügyet. Ebből a pénzből beszerezhető nagy értékű orvosi eszközök, berendezések segítségével  javul az egészségügyi ellátás színvonala és remélhetőleg gyermekeink egészségi állapota is. Nagyon örülünk, hogy a XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata is a támogatott intézmények közé került, az elnyert fogászati eszközök jelentősen meg fogják könnyíteni számunkra a mindennapi betegellátást: gyors és kevésbé fájdalmas lesz a fogászati kezelés, és így a gyermekek türelmét is kevésbé tesszük próbára."

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.