2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dömpingszerűen indultak el a táborjelentkezések

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99115"><img class="image image-preview" src="/files/images/Tabor.jpg" border="0" width="206" height="148" /></a></span>A <a href="http://www.taborfigyelo.hu/">www.taborfigyelo.hu</a>  gyermektábor összehasonlító portál adatai alapján idén indult meg legnagyobb volumenben a jelentkezés a táborokba, összehasonlítva az elmúlt évtizedben tapasztaltakkal. Az ingyenesen használható portál vezetőjét az okokról és a megtörtént fejlesztésekről is kérdeztük.</p> <p> 

taborA www.taborfigyelo.hu  gyermektábor összehasonlító portál adatai alapján idén indult meg legnagyobb volumenben a jelentkezés a táborokba, összehasonlítva az elmúlt évtizedben tapasztaltakkal. Az ingyenesen használható portál vezetőjét az okokról és a megtörtént fejlesztésekről is kérdeztük.

 

taborA www.taborfigyelo.hu  gyermektábor összehasonlító portál adatai alapján idén indult meg legnagyobb volumenben a jelentkezés a táborokba, összehasonlítva az elmúlt évtizedben tapasztaltakkal. Az ingyenesen használható portál vezetőjét az okokról és a megtörtént fejlesztésekről is kérdeztük.

 

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy egyre korábbi időpontokra tolódik a táborokra jelentkezés, ez idén sincs másként, a nagy különbség és újdonság a volumen, vagyis a korán ébredő szülők száma. A februári táborjelentkezés két alapvető okra vezethető vissza: egyrészt a szülők már látják, hogy a legjobb ár-érték arányú, minőségi táborokba a helyek gyorsan betelnek, most még van lehetőség több turnusból is választani, akár több táborba is jelentkezni. A korai táborkeresés másik oka gazdasági jellegű: sok tábor március-április hónapok előtti turnusfoglalás esetén kedvezményeket ad az árakból, melyek mértéke nem egyszer eléri a tízezer, sőt egyes esetekben a húszezer forintot is. E két tényező a szülők többségét arra sarkalja, hogy minél előbb döntsön a táborokról.

„A táborszervezők is reagáltak, a Táborfigyelő oldalon már közel százötven táborturnus érhető el leírással, képekkel, online jelentkezési lehetőséggel és ez a szám határozottan nőni fog az elkövetkező hetekben. A szervezők mellett mi is igyekszünk a szülők kedvében járni, fejleszteni, egyszerűsíteni a táborkeresést. Jelenleg az oldalon már nem csak árra, földrajzi helyre és tábor tematikára tudnak keresni az érdeklődők, hanem újdonságként már a gyermekek korára, naptári napra, sőt SZÉP Kártya elfogadásának lehetőségére is tudnak szűrni a szülők. Ez azt jelenti, hogy tudunk olyan kalandtábort keresni a tíz éves gyermekünknek a július 25-ei hétre, ahol elfogadnak SZÉP Kártyát, és a Tolna megyében, harmincezer forintos díj alatt van. Bízunk benne, hogy ezzel nagyban megkönnyítjük a tábort kereső szülők dolgát!" – mondta el Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője.

A táboros portál egy kis segédlettel is készült az érdeklődőknek: a Gyermektábor kisokos szülőknek című e-book segítséget ad, hogy hogyan válasszunk tábort a gyermekeknek, vagy épp mit vigyen magával mindenképpen a csemete a táborozáskor. Sőt, a kiskönyv, ahogy a Táborfigyelő oldal használata és az online jelentkezés is, továbbra is díjmentes a szülőknek.

 

Tóth Béla

forrás: http://taborfigyelo.hu/dompingszeruen-indultak-el-a-taborjelentkezesek.html

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.