2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Noordinary BP Hart november 5-6-án Budapesten

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/106702"><img class="image image-preview" src="/files/images/hart-.jpg" border="0" width="202" height="200" /></a></span>A Noordinary BP - egy 15 fős nemzetközi csoport - végre Budapesten rendezi meg legnagyobb, Hart elnevezésű eseményét a Corinthia Hotelben. A különleges tehetséggel bíró csapatok különböző országokból érkeznek és mindenki más műfajt képvisel.</p> <p> 

hartA Noordinary BP – egy 15 fős nemzetközi csoport – végre Budapesten rendezi meg legnagyobb, Hart elnevezésű eseményét a Corinthia Hotelben. A különleges tehetséggel bíró csapatok különböző országokból érkeznek és mindenki más műfajt képvisel.

 

hartA Noordinary BP – egy 15 fős nemzetközi csoport – végre Budapesten rendezi meg legnagyobb, Hart elnevezésű eseményét a Corinthia Hotelben. A különleges tehetséggel bíró csapatok különböző országokból érkeznek és mindenki más műfajt képvisel.

 

Az eseményen 4 kiállítás, 3 show, érdekes workshopok, egzotikus thai táncelőadás és szefárd zenei előadás várja az érdeklődőket. Emellett interjúk, vendégelőadások is lesznek és nem utolsó sorban egy művészeti aukció is, aminek bevételéből egy jótékonysági szervezetet támogatnak. A modern impresszionisták közül ellátogat a rendezvényre Marcus Krackowitzer (Nagy-Britannia), a kortárs festő Amarilis Kroon (Amerika), a fiatal, vízfestékkel dolgozó festő Anna Revesz (Japán), és a digitális festő Michael Pettet (Nagy-Britannia) is.

 

A képzőművészeteken kívül egyéb izgalmas előadásokat is láthatnak az eseményre ellátogatók: Haruki Takahashi (Japán), Mui Tuerlings (Thaiföld), Nikolai Barzakov (Bulgária) és Hodaka Maruyama (Japán) olyan zenészekkel együtt képviseltetik magukat, mint Adrian Newgent (Hollandia), Atsushi Hashimoto (Japán), Dina Pandzarisz (Magyarország, Görögország, Macedónia), Renata Iszlai (Románia) és Juan Pablo Muñoz (Kolumbia). Az „Order from Chaos" c. show-hoz a magyar születésű Hatszegi Zsolt készítette az animációs vetítést.

 

Az esemény célja összehozni a helyi és a nemzetközi művészetkedvelőket egy olyan rendezvény keretében, ahol a felnőttek és a gyerekek is jól szórakozhatnak. A befolyt összeget hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekek művészeti oktatására fordítják. A szervezők november 6-a délutánjára 3 árvaház fiatal diákjait is meghívták egy különleges, számukra tervezett programra.

 

2016. november 5-6.

Noordinary BP Hart

Corinthia Hotel

 

http://noordinarybp.com

https://www.facebook.com/events/1855922834636831

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.