2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Energy Star minősítés a Ricoh multifunkciós berendezéseinek

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/6396"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Energy_Star.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="33" /></a></span> <p>A Ricoh multifunkciós berendezéseinek teljes termékskálája megfelelt a 2007-ben megújult Energy Star szigorú hatékonysági előírásainak.</p><p>

 energy star.thumbnail

A Ricoh multifunkciós berendezéseinek teljes termékskálája megfelelt a 2007-ben megújult Energy Star szigorú hatékonysági előírásainak.

 energy star.thumbnail

A Ricoh multifunkciós berendezéseinek teljes termékskálája megfelelt a 2007-ben megújult Energy Star szigorú hatékonysági előírásainak.

Az Amerikai Környezetvédelmi Hatóság, az amerikai energetikai szektorral közösen, 1992-ben hívta életre az Energy Star címkézést, melynek elsődleges célja, az energiatakarékos termékek megkülönböztetése, az üvegházhatást előidéző gázok kibocsátásának csökkentése érdekében. Az Energy Star minősítéssel rendelkező energiatakarékos termékek hozzájárulnak környezetünk védelméhez.

Az Energy Star 2007-től az eddiginél jóval szigorúbb megkötéseket vezetett be a minősített termékek energiafelhasználására vonatkozóan. A Ricoh multifunkciós berendezései ezeknek az új, szigorított szabályoknak is teljes mértékben megfelelnek, így továbbra is használhatják a közismert kék csillagos logot.  Az Energy Star logoval ellátott irodatechnikai termékek – az új minősítés szerint – 75%-kal kevesebb energiát használnak, mint hagyományos versenytársaik, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtják.

„Az Energy Star logoval ellátott Ricoh termékek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az energiatakarékos üzemmód, illetve a duplex nyomtatás, melyek jelentős összeget tudnak megtakarítani üzemeltetőjük számára, és természetesen a környezet védelméhez is nagymértékben hozzájárulnak" – mondta Sótér Krisztina Ricoh Hungary marketingkommunikációs menedzsere.

www.ricoh.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.