2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Termékfejlesztés: Új Milli probiotikus ivójoghurtok

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/12508"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Joghurtitalok.thumbnail.jpg" border="0" alt="Milli joghurtitalok" title="Milli joghurtitalok" width="91" height="100" /></a></span> <p>A Milli márka idén tavasszal ismét egy újabb különlegességgel jelent meg a piacon. A probiotikumot tartalmazó joghurtital az igazi élvezet és az egészséges tápanyagok kombinációját kínálja a fogyasztóknak. Speciális összetevőivel támogatja az emberi szervezet természetes védekező rendszerét és biztosítja annak hatékony működését. </p><p>

  milli joghurtitalok

A Milli márka idén tavasszal ismét egy újabb különlegességgel jelent meg a piacon. A probiotikumot tartalmazó joghurtital az igazi élvezet és az egészséges tápanyagok kombinációját kínálja a fogyasztóknak. Speciális összetevőivel támogatja az emberi szervezet természetes védekező rendszerét és biztosítja annak hatékony működését.

  milli joghurtitalok

A Milli márka idén tavasszal ismét egy újabb különlegességgel jelent meg a piacon. A probiotikumot tartalmazó joghurtital az igazi élvezet és az egészséges tápanyagok kombinációját kínálja a fogyasztóknak. Speciális összetevőivel támogatja az emberi szervezet természetes védekező rendszerét és biztosítja annak hatékony működését.

A tejtermékek piaca dinamikusan változik, s számos olyan új termék jelenik meg rajta, amely az egészséges táplálkozás trendjébe illik. A Friesland Hungária zRt. Milli esernyőmárkájának tekintetében 2008-ban az innováció mellett kötelezte el magát, s azon belül is kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos irányvonalba illő termékek fejlesztésére. A Milli, amely számos kategóriában piacvezető vagy meghatározó piaci szereplő idén több izgalmas meglepetést is tartogat a fogyasztók számára: március elején egy új fejlesztésű, innovatív terméket, az eper-málna, valamint a barack-maracuja ízesítésű, 450 grammos probiotikus joghurtitalt vezette be a piacra.

„Az egészségtudatos fogyasztók számára a kiváló minőség és a megbízhatóság mellett a funkcionális termékelőny is kiemelten fontos. A Friesland éppen ezért fejlesztéseiben mindkét szempontot figyelembe veszi, és új joghurtjában olyan összetevőket alkalmaz, amelyek jó hatással vannak szervezetünkre. A termékben felhasznált probiotikumok megfelelő mennyiségben elősegíthetik a bélflóra egészséges egyensúlyának kialakítását illetve fenntartását. A termék egészséges összetevőinek köszönhetően támogatja szervezetünk immunrendszerét, így aktívan hozzájárul vitalitásunk megőrzéséhez" – mondja Pesti Borbála a Friesland Hungária marketing managere.

A termékösszetétel tekintetében fontos, hogy a tíz százalékos gyümölcstartalmú termék 100% valódi friss joghurtból készül Amellett, hogy a termék rendkívül tápláló és egészséges, a praktikus csomagolása miatt bárhol és bármikor könnyen fogyasztható. Iható, ugyanakkor krémes állaga és zamatos gyümölcsössége felüdülést jelent a nap bármely szakában.

Az új termék elsősorban 25-45 év körüli egészségtudatos női korosztályt célozza meg, akik fontosnak tartják, hogy egészséges, tápláló és élvezhető termékekkel gondoskodjanak a családjukról és önmagukról. A termékbevezetést a klasszikus in-store, POS aktivitás mellett kereskedelmi magazinokban történő megjelenéssel is támogatja a Friesland.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.