2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Legyünk világelsők a hógolyózásban!

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/22282"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image3.thumbnail_27.jpg" border="0" alt="Mostanáig ők tartják a rekordot" title="Mostanáig ők tartják a rekordot" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Mostanáig ők tartják a rekordot</strong></span></span> T-Home és a T-Mobile 2009. január 31-én délután családi napot szervez a Városligeti Műjégpályán, amelynek fő attrakciója kétségkívül a Guinness hógolyócsata világrekord-döntési kísérlet lesz. </p><p> 

mostanáig ők tartják a rekordotMostanáig ők tartják a rekordot T-Home és a T-Mobile 2009. január 31-én délután családi napot szervez a Városligeti Műjégpályán, amelynek fő attrakciója kétségkívül a Guinness hógolyócsata világrekord-döntési kísérlet lesz.

 

mostanáig ők tartják a rekordotMostanáig ők tartják a rekordot T-Home és a T-Mobile 2009. január 31-én délután családi napot szervez a Városligeti Műjégpályán, amelynek fő attrakciója kétségkívül a Guinness hógolyócsata világrekord-döntési kísérlet lesz.

 

A szervezők reményei szerint nem csak a csúcsdöntés izgalma, hanem a színes, változatos téli programok is sok ezer embert vonzanak majd a Ligetbe. A T-Home és a T-Mobile jóvoltából vidéki hátrányos helyzetű gyermekek is részesei lehetnek az egyedülálló eseménynek.

A hógolyózási világrekord felállításának feltétele, hogy a jelenlegi rekordot meghaladó számú ember hógolyózzon egyszerre egy helyen, ezért a szervezők bátorítják az érdeklődőket, hogy családjukkal, barátaikkal együtt érkezzenek. Szórakoztatásukról színvonalas programokkal is gondoskodik a  T-Home és a T-Mobile.

 

Kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek a hóemberépítő és a jégpályán zajló ügyességi versenyeken, kipróbálhatják a curlinget és a fakutyázást, vagy gyönyörködhetnek a Sztárok a jégen produkció celebjeinek jégkorcsolya bemutatójában. A fázósabbak behúzódhatnak a T-Home vagy a T-Mobile melegedőjébe, ahol kreatív játékokkal, filmvetítéssel, illetve mobilinternettel várják őket.

 Az ide látogató gyermekek garantáltan nem fognak unatkozni: arcfestéssel, lufifújással és a télhez kapcsolódó  kézműves foglalkozásokkal szórakoztatják majd őket. A szervezők azokra a szülőkre is gondolnak, akik kisgyermekkel érkeznek, és sportolni, például korcsolyázni vágynak: az ő számukra gyermekmegőrzőt rendeznek be. A rekordkísérletet követően nyereménysorsolással és élő koncerttel marasztalják a résztvevőket, amelyen a Megasztár 4 dobogósai lépnek fel.

A szervezők biztosítják, hogy a gazdag programkínálat ellenére senki nem maradjon le semmiről: kamerák és óriáskivetítők segítségével mindenki részese lehet mind a szabadtéri, mind a fedett programoknak. Amennyiben az időjárás nem kedvez a hógolyózni vágyóknak, a szükséges hómennyiségről a szervezők gondoskodnak.

Aki ellátogat a http://www.hogolyorekord.hu/ weboldalra, minden hasznos információt megtalál az eseménnyel, illetve a rekordkísérlettel kapcsolatban, virtuális formában gyakorolhatja a hólabdadobást, elektronikus képeslap küldésével meghívhatja barátait a rekordkísérletre, sőt kvízkérdések megválaszolásával családi síutat is nyerhet. 

A T-Home és a T-Mobile fontosnak tartja, hogy olyan gyermekek is részesei lehessenek ennek az egyedülálló programnak, akiknek körülményei ezt nem tennék lehetővé, ezért vállalta, hogy hátrányos helyzetű gyermekeket Budapestre utaztat. A lehetőséget olyan nonprofit szervezetek számára ajánlották fel, akik kistelepüléseken élő, vagy hátrányos helyzetű gyermekek és nagycsaládok érdekében végzik munkájukat. Az akció kedvezményezettjei a Baranyahídvégi Polgári Egyesület, a Somogyhatvanért Kulturális Egyesület, a Nagycsaládosok Tótkomlósi Egyesülete, a Hajdú-Bihar Megyei Csigaház Alapítvány és a Munkanélkülieket Segítők Egyesületének pártfogoltjai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.