2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Június elejétől újra T-Home Gyerek Sziget!

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/26319"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/gyerekszi.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.sziget.hu/gyereksziget" title="www.sziget.hu/gyereksziget" width="100" height="49" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.sziget.hu/gyereksziget">www.sziget.hu/gyereksziget</a> </strong></span></span><p>A 2009. június 6. és július 7. közötti hétvégeken nyolcadik alkalommal kerül sor a T-Home Gyerek Sziget rendezvénysorozatra Budapesten, a Hajógyári Szigeten.</p><p> 

  www.sziget.hu/gyerekszigetwww.sziget.hu/gyereksziget

A 2009. június 6. és július 7. közötti hétvégeken nyolcadik alkalommal kerül sor a T-Home Gyerek Sziget rendezvénysorozatra Budapesten, a Hajógyári Szigeten.

 

  www.sziget.hu/gyerekszigetwww.sziget.hu/gyereksziget

A 2009. június 6. és július 7. közötti hétvégeken nyolcadik alkalommal kerül sor a T-Home Gyerek Sziget rendezvénysorozatra Budapesten, a Hajógyári Szigeten.

 

 A Gyereknapot követő öt hétvégén a sziget óriási szabadtéri játszóházzá alakul, ahova változatos, ingyenes programokkal várnak minden gyermekes családot és érdeklődőt. A már megszokott játékokon túl kalandpályákkal és új technikákat bemutató kézműves foglalkozásokkal tölthetik majd szabadidejüket a szigetre látogatók, valamint idén első ízben megtekinthetik a tűzoltóság, a rendőrség, a Magyar Honvédség és a Közterület-fenntartó Zrt.  különleges járműveinek interaktív bemutatóját.  A T-Home, a Magyar Telekom otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat nyújtó márkája az idén Családi Játszóteret is épít a kicsik és nagyok szórakoztatására, ahol a hagyományos játszótéri játékok mellett lesz egy óriási családi hinta, különböző társasjátékok és óriáspuzzle, a T-Home nagyszínpadon pedig vers- és mesemondóversenyt rendeznek délutánonként.  A T-Home fontosnak tartja, hogy olyan gyermekek is részesülhessenek a Gyerek Sziget élményeiben, akiknek körülményei ezt nem teszik lehetővé, ezért az idén is megszervezi hátrányos helyzetű gyermekek Budapestre utaztatását. A NIOK-kal (Nonprofit Információs és Oktató Központ) közösen pályázatot írt ki szociálisan rászoruló, nem budapesti gyermekeket segítő nonprofit szervezetek számára, amelynek eredményeképpen 10 szervezet pártfogoltjai részt vehetnek a Hajógyári Szigeten zajló programokban. Regisztrálásra és pályázásra a http://www.adhat.hu/ című honlapon van lehetőség.

A T-Home a Gyerek Sziget látogatóit is szeretné bevonni a jótékonysági akcióba, ezért arra bíztat minden családot, hogy az otthon már feleslegessé vált, de jó állapotú játékokat hozzák el magukkal a helyszínre. Ezeket a szervezők összegyűjtik, és a rendezvénysorozat végén olyan nonprofit szervezeteknek ajánlják fel, akik eljuttatják azokat  a rászorulóknak.

www.sziget.hu/gyereksziget

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.