2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kedvezményes ajánlatokkal jelent meg a FŐGÁZ a Lakásvásáron

4 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43759"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lakasvasar2010.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="33" /></a></span>2010. szeptember 24-26-án rendezték meg a lakáspiac legnagyobb szakmai rendezvényét a budapesti Syma csarnokban. A kiállítók között a Fővárosi Gázművek Zrt. is jelen volt, így a lakásvásárlók az egyik legfontosabb közüzem, a gázszolgáltatás aktuális kérdéseiről is első kézből értesülhettek. A FŐGÁZ lakossági ajánlatai, a most akcióban kínált FŐGÁZ Kártya és a Gázőrzők szolgáltatás keltették a legnagyobb figyelmet a vásár látogatói körében. </p><p>

 

lakasvasar2010.thumbnail2010. szeptember 24-26-án rendezték meg a lakáspiac legnagyobb szakmai rendezvényét a budapesti Syma csarnokban. A kiállítók között a Fővárosi Gázművek Zrt. is jelen volt, így a lakásvásárlók az egyik legfontosabb közüzem, a gázszolgáltatás aktuális kérdéseiről is első kézből értesülhettek. A FŐGÁZ lakossági ajánlatai, a most akcióban kínált FŐGÁZ Kártya és a Gázőrzők szolgáltatás keltették a legnagyobb figyelmet a vásár látogatói körében.

 

lakasvasar2010.thumbnail2010. szeptember 24-26-án rendezték meg a lakáspiac legnagyobb szakmai rendezvényét a budapesti Syma csarnokban. A kiállítók között a Fővárosi Gázművek Zrt. is jelen volt, így a lakásvásárlók az egyik legfontosabb közüzem, a gázszolgáltatás aktuális kérdéseiről is első kézből értesülhettek. A FŐGÁZ lakossági ajánlatai, a most akcióban kínált FŐGÁZ Kártya és a Gázőrzők szolgáltatás keltették a legnagyobb figyelmet a vásár látogatói körében.

Az évente kétszer megrendezett Lakásvásáron ezúttal száz kiállító százezernél is több lakásra vonatkozó ajánlattal volt jelen. Az ingatlanberuházók és -vásárlók számára fontos szempont, hogy a legfontosabb információkhoz egy helyen, egy időben juthassanak hozzá. Ezért az építőipari cégek, a bankok és az ingatlanfejlesztés más szereplői mellett a FŐGÁZ is képviseltette magát a vásáron.

A FŐGÁZ bemutatta a sűrített földgáz (CNG) hajtású járművét, amely a környezetbarát közlekedés alternatíváját jeleníti meg a túlzsúfolt, szennyezett levegőjű Budapesten. A CNG olcsóbb, környezetkímélőbb és biztonságosabb üzemanyag, mint a benzin vagy a gázolaj. A nemrég sikerrel lezajlott Mobilitási Héthez hasonlóan, ahol a földgázüzemű járművek nagy figyelmet keltettek, az érdeklődők megtekinthették a FŐGÁZ négy CNG gépjárműve közül az egyiket, a Lakásvásár főbejáratánál. A CNG-autót a Lakásvásáron is komoly érdeklődés övezte a látogatók részéről. A FŐGÁZ jelenleg is kilenc fővárosi vállalattal folytat egyeztetéseket a CNG-autók fokozottabb szerepvállalásáról Budapest életében, és várhatóan jövő tavasszal nyitja meg első, nyilvános töltőállomását egy ásványolaj-kereskedő cég telephelyén.

A FŐGÁZ bemutatta két kiemelt termékét, a FŐGÁZ Kártyát és a Gázőrzők szolgáltatást is. Előbbi egy, a Budapest Bankkal közösen kifejlesztett hitelkártya-konstrukció, amelynek használatával a fogyasztók 6%-os jóváírási kedvezményt kapnak gázszámlájuk összegéből. Az egyéb vásárlások esetén 1%-os kedvezményt adó kártyával belföldön és külföldön is egyaránt lehet bármit vásárolni. A Gázőrzők szolgáltatás havi átalánydíj fejében a gázüzemű készülékek évenként egyszeri, szakszerű és biztonságos karbantartását kínálja a háztartások számára. A Lakásvásáron mindkét termék iránt nagy érdeklődés volt, különösen a FŐGÁZ Kártya iránt, hiszen aki 2010. október 30-ig igényli a kártyát, annak az első éves kártyadíját is elengedik.

A FŐGÁZ népszerűsítette új, elektronikus számlafizetési rendszerét is, amely augusztus közepétől érhető el a vállalat ügyfelei számára. A FŐGÁZ és a Díjnet Zrt. együttműködésének eredményeként ügyfeleink időt és pénzt takaríthatnak meg számláik interneten történő megtekinthetésével és kiegyenlíthetésével, ráadásul a nyomtatott számlák megspórolásával hozzájárulnak a környezeti terhelés csökkentéséhez is. Az e-számla igénybevétele természetesen nem jelent plusz költséget az ügyfelek számára, akik a regisztrációt követően a http://www.dijnet.hu/ weboldalon keresztül érhetik el és kezelhetik földgáz-számláikat is.

A pavilon látogatói bepillantást nyerhettek a több mint 150 éves múlttal rendelkező gázszolgáltató történelmébe is, hiszen a Köztársaság téri telephelyen működő Gázmúzeum egy-két különleges tárgyi emlékkel is készült a vásárra.

A Fővárosi Gázművek Zrt. mindent elkövet annak érdekében, hogy a biztonságos gázszolgáltatás garantálása mellett olyan új termékeket és szolgáltatásokat kínáljon jelenlegi, illetve leendő ügyfeleinek, amelyek egyszerre takarékosak és környezetkímélők. A Lakásvásár közönsége ajánlataikról személyesen is tájékozódhatott, az érdeklődők pedig további információkhoz juthatnak honlapjukon, valamint online és telefonos ügyfélszolgálatuk segítségével.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.