2024.július.27. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Andrássy 1061 – A MAGAZIN

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/44179"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bg_nyito.thumbnail.png" border="0" width="100" height="68" /></a></span> <p>Andrássy 1061 néven új divat- és életmódmagazin jelent meg a prémium lapok piacán, mely megjelenésével és tartalmával is méltó felületet biztosít a luxus márkák számára.

  bg nyito.thumbnail

Andrássy 1061 néven új divat- és életmódmagazin jelent meg a prémium lapok piacán, mely megjelenésével és tartalmával is méltó felületet biztosít a luxus márkák számára.

  bg nyito.thumbnail

Andrássy 1061 néven új divat- és életmódmagazin jelent meg a prémium lapok piacán, mely megjelenésével és tartalmával is méltó felületet biztosít a luxus márkák számára.

Új prémium divat- és életmód magazin jelent meg Andrássy 1061 néven, melynek bemutató estéjére 2010. október 8-án került sor.  A kiadvány Baldaszti Péter és Ménesi Zsolt üzletemberek kezdeményezésére jött létre, melynek célja a közvetlenebb és szélesebb körű kapcsolat kialakítása a luxus termékek iránt érdeklődők és a forgalmazók között, együttműködve az Andrássy úti prémium üzletekkel, életre keltve az Andrássy út egykori fénykorát.

A magazint kiadó Büro 1012 kreatív iroda rendszeresen tervez a helyszínre „fashion" rendezvényeket, ezzel is segítve az Andrássy út életének fellendülését, a hazai és külföldi turizmus élénkítését, melyet nemzetközi színvonalra kíván emelni. Az első nagyszabású divatbemutatóra 2011 tavaszán kerül majd sor a Fashion Night Out-tal.

A félévente megjelenő magazin magyar és angol nyelven kerül kiadásra, első alkalommal idén decemberben, mely méltó helyet és releváns felületet biztosít majd a prémium márkák számára.

A kiadvány terjesztése szintén rendhagyó, mivel célzottan a belvárosi kiemelt hotelek, éttermek, az Andrássy úti üzletek és a magazin egyéb prémium partnerei, képviseletei polcaira kerül ki.

http://www.buro1012.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.