2024.augusztus.18. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Életreszóló térkép-frissítés a Mio-tól

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/55618"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image14_18.jpg" border="0" width="170" height="37" /></a></span>A Mio, a világ egyik hordozható navigációs eszköz gyártója, mostantól elérhetővé teszi az „Élettartam térkép frissítést" a legtöbb Mio készülék vásárlásakor. A felhasználók, az eszközük regisztrációját követően, évente négy alkalommal jutnak hozzá a legújabb térképfrissítésekhez egészen az eszköz élettartamának végéig.

image14 18A Mio, a világ egyik hordozható navigációs eszköz gyártója, mostantól elérhetővé teszi az „Élettartam térkép frissítést" a legtöbb Mio készülék vásárlásakor. A felhasználók, az eszközük regisztrációját követően, évente négy alkalommal jutnak hozzá a legújabb térképfrissítésekhez egészen az eszköz élettartamának végéig.

image14 18A Mio, a világ egyik hordozható navigációs eszköz gyártója, mostantól elérhetővé teszi az „Élettartam térkép frissítést" a legtöbb Mio készülék vásárlásakor. A felhasználók, az eszközük regisztrációját követően, évente négy alkalommal jutnak hozzá a legújabb térképfrissítésekhez egészen az eszköz élettartamának végéig.

A Mio készülékek eddig is a „Legújabb Térkép Garanciával" kerültek forgalomba, annak érdekében, hogy a vezetőknek a legfrissebb térképeket biztosítsák, mivel az úthálózatok állandóan változnak és bővülnek.

A Mio „Élettartam Térkép-frissítés" mostantól a legtöbb készülék teljes élettartamára elérhetővé teszi a felhasználóknak, hogy navigációs eszközük segítségével eljussanak céljukhoz. A frissített térkép funkció azt is lehetővé teszi számukra, hogy megtalálják az újonnan nyílt éttermeket, múzeumokat és egyéb izgalmas új helyeket, melyeket nem szeretnének kihagyni.

A Mio „Élettartam térkép-frissítés" szerteágazó források felhasználásával biztosítja a térképek megbízhatóságát. A térkép adatokat több tízezer globális forrásból rögzítetik és ellenőrzik, kezdve egészen a kormányzati dokumentumoktól és közbiztonsági tisztségviselőktől az építőipari vállalatokig és tehergépkocsi-vezetőkig, a specializált szakterületen dolgozókig. Figyelembe veszik továbbá a műholdas és légi felvételeket, valamint a mobil térképészeti egységek által generált adatokat. Ezen felül a gépkocsivezetők több milliós közösségétől kapott és ellenőrzött adatokat is kulcsfontosságú forráskánt kezeli a Mio. Ez különösen a ritkán lakott, más források által kevésbé feldolgozott környékeken fontos. Ily módon a térkép felhasználók globálisan növekvő közössége maga is hasznos adatokkal járul hozzá a jövő digitális térképeihez.

Minden felhasználó megkapja az „Élettartam térkép-frissítést", amennyiben 30 napon belül regisztrálja új Mio készülékét a http://eu.mio.com/promo/lmu/promo.php  oldalon. Néhány egyszerű lépés után egy aktiváló kulcsot kap a képernyőjén, utasításokkal, és üzenetet a megadott e-mail címre, minden alkalommal, amikor egy új térkép áll rendelkezésre. A térképek mindaddig rendelkezésre állnak, amíg a termék hasznos élettartama (az az időszak, amikor a Mio képes támogatni/szervizelni a terméket) le nem jár, vagy a Mio nem kap frissített térkép adatokat vagy támogató szoftvert a beszállítójától, függően attól, hogy melyik következik be előbb.

Az „Élettartam térkép-frissítés" egy újabb alkalmazás a Mio számos navigációs szolgáltatása közül, hasonlóan, az „IQ RoutesTM" intelligens funkcióhoz, amely csúcsidőben, történeti adatok alapján, előrevetíti a torlódást az utakon. Vagy mint a „Learn MeTM", amely olyan intelligens rendszer, ami megtanulja minden vezető egyéni stílusát és alkalmazkodik ahhoz, annak érdekében, hogy még pontosabb érkezési időt kalkulálhasson. Az egyéb kiemelt szolgáltatások között megemlíthetjük még a valós idejű közlekedési információkat, a „QuickStartTM" menüt, a magyar nyelven kimondott utcaneveket (TTS), a kulcsszavas keresést, a magyarországi TMC-t, az információt a közúti sebességkorlátozásokról, és az alagút útmutatást.

Az „Élettartam térkép-frissítéssel" ellátott Mio Spirit 487, 680, 685 és 687-es készülékek november közepétől kaphatóak Magyarországon a főbb elektronikai áruházakban. További   információért,   kérjük,   látogasson   el   a   http://eu.mio.com/promo/lmu/promo.php  oldalára.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.