2024.augusztus.01. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jó borok, színvonalas programok, borszeminárium, azaz multikulturális élmények a II. Hévízi Borünnepen

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/73058"><img class="image image-preview" src="/files/images/ll_Hvzi_Bornnep_plakt_HU_A3-page-001.preview.jpg" border="0" width="453" height="640" /></a></span><strong>2013. augusztus 16-20</strong>. között immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit. </p> <p> 

ll hvzi bornnep plakt hu a3 page 001.preview2013. augusztus 16-20. között immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit.

 

ll hvzi bornnep plakt hu a3 page 001.preview2013. augusztus 16-20. között immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit.

 

Bemutatkoznak Balaton-felvidéki és zalai borrégió képviselői, valamint

Bock Pincészet

Borbély Családi Pincészet

Brill Pálinkaház

Bussay Pincészet, akiknél megkóstolhatjuk a 2013-as Hévíz Város Bora választáson győztes címet szerzett Bussay Esküvé-t is!

Demeter Pincészet

Kertész Családi Pincészet

Laposa Birtok Kft.

Polgár Pincészet

Royal Tokaji Borászat

Szentesi Pince

Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet

Villa Sandi & Co Prosecco termékek

 

 

Mint azt Papp Gábor, Hévíz város polgármestere elmondta, egy településnek, melyen ma is komoly hagyományai vannak a szőlőtermesztésnek, a borászatnak, fontos, hogy feltétlenül meg is mutassa e nemes hagyomány eredményeit a nagyközönség előtt.

A borokat szakértők segítségével is vizsgálhatjuk, elemezhetjük, kóstolgathatjuk az immár hagyományos borszemináriumok alkalmával.

 

A jó borok mellett színes programkínálat biztosítja az esti kikapcsolódást, valamint gasztronómiai- és kézműves vásár is várja a látogatókat!

 

A fellépők között több ismert zenekar, színész és énekes szerepel. Itt lesz a Vivat Bacchus Énekegyüttes, a Neo Folk és a Hetedik Kortárs Táncszínház, a Group 'n' Swing zenekar, a Mystery Gang és a Republic is. Emellett Gregor Bernadett és Egyházi Géza főszereplésében megnézhetjük a Bál a Savoyban c. előadást, de Edith Piaf és Frank Sinatra est is megrendezésre kerül.

 

Augusztus 18-án fellép a Budapest Jazz Orchestra Malek Andrea vendégszereplésével. A koncerttel kapcsolatban Malek Andrea elmondta, hogy a Jazz Orchestrához közel egy évtizedes barátság köti. Mindent eljátszanak, amit énekelni szeretne, és nagy élmény számára ilyen magas színvonalú zenekarral dolgozni. A Hévízi koncerttel kapcsolatban arra a kérdésre, hogy mire számíthat a közönség, ezt válaszolta: „A legrosszabbra… Hogy órákig állva tapsol, és nem akar majd haza menni a koncert után."

Ezek alapján garantáltan jó lesz a hangulat!

 

Részletes program és bővebb információ:

Hévíz Tourinform, 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2, Tel.: 83/540-131, E-mail: heviz@tourinform.hu

II. Hévízi Borünnep

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.