A Universal Channel a Karakterek 100%-on szlogennel egy időben jelentette be az Észlelés premierjét. A tavasszal bemutatkozó nyomozós sorozat egy különc, de nagyon is szerethető professzor kalandjaival kényeztette el a hazai nézőket.

 

A Universal Channel a Karakterek 100%-on szlogennel egy időben jelentette be az Észlelés premierjét. A tavasszal bemutatkozó nyomozós sorozat egy különc, de nagyon is szerethető professzor kalandjaival kényeztette el a hazai nézőket.

 

A folytatás pedig készül, de addig is a magyar tévénézők a krimi maratoni ismétlésével frissíthetik fel emlékeiket. Az Észlelés egyike a legnézettebb kábeles amerikai sorozatoknak, ami nem véletlen!

 

Az első szezonban (lásd: http://euroastra.hu/node/70833) Daniel Pierce a teljes gyógyulás határán állt, ismét elkezdte szedni gyógyszereit, így kikapcsolva „különleges képességeit", amikkel párhuzamosan a hallucinációk is abbamaradtak egy időre. Az összeomlás azonban mindig akkor jön, amikor legkevésbé számít rá az ember, így a második évadban visszatérnek képzeletbeli kedvenceink. Hősünk választás elé kerül, hogy terapeutájával, Caroline-nal vagy a nő hallucinált verziójával, Natalie-vel kezd-e kapcsolatba.

 

Amerikában az Észlelés a TNT második legnézettebb drámasorozata, ami 13 részes folytatással érkezik majd idehaza is. A HuffingtonPost TV kritikusa szerint „McCormack energikus, megnyerő játéka és kompetenciája teszi lehetővé, hogy az Észlelés kiemelkedjen az egyébként nagyon is népes nyomozós szériák tengeréből. A nézők részről-részre feszülten ülnek a képernyő elé, azon morfondírozva, vajon ezúttal milyen bonyodalmakkal kell szembenéznie a különc főhősnek."

 

A folytatásban feltűnik majd a képernyőn az a Scott Wolf is, akit az Everwood és az NCIS rajongók jól ismerhetnek majd, és Rachael Leigh Cook szorult helyzetben lévő ex-férjét fogja alakítani.

 

Millió oka van annak, hogy miért jó friss arcként csatlakozni a sorozathoz. Mindig nagyon izgalmas, ha olyan karaktert kell eljátszania egy színésznek, aki nem éppen a kiszámíthatóságáról ismert. Egyelőre én is csupán annyit tudok a férfiről, hogy nem egy simlis tett van a háta mögött, de hogy jó útra tér-e majd Kate férje? Ezt még én se tudom, és pont ezért izgalmas sorozat az Észlelés." – mondta el Scott.

 

A Universal Channel nézői az Észlelés első évadának vetítésével ismételhetik át az eddig történteket.

 

Észlelés hétfőnként 21:20-tól a Universal Channel műsorán.

 

http://www.universalchannel.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük