2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Diplomaátadó a Pannon Egyteme Gazdaságtudományi Karán

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/77589"><img class="image image-preview" src="/files/images/IMG_0456.preview.JPG" border="0" width="459" height="307" /></a></span>A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának Diplomaátadó ünnepségét2014.  február 7-én rendezték meg Veszprémben. A karon alap- és mesterszakon 220 hallgató vett át oklevelet.</p> <p> 

img 0456.previewA Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának Diplomaátadó ünnepségét2014.  február 7-én rendezték meg Veszprémben. A karon alap- és mesterszakon 220 hallgató vett át oklevelet.

 

img 0456.previewA Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának Diplomaátadó ünnepségét2014.  február 7-én rendezték meg Veszprémben. A karon alap- és mesterszakon 220 hallgató vett át oklevelet.

 

Az ünnepségen beszédet mondott Ürmössy Attila, az IT Services Hungary Kft. Nearshore Center ágazatvezetője, köszöntőjében elmondta, hogy az egyetem naprakész, használható tudást adott a hallgatóknak, amit a munkaerőpiacon szakmailag és egzisztenciálisan is kamatoztathatnak. Dr. Szabó Lajos, a Gazdaságtudományi Kar dékánja beszédében az elmúlt időszak kari sikereiről, eredményeiről, fejlesztéseiről, oktatói és hallgatói elismeréseiről számolt be. Búcsúzóul a végzős hallgatóktól azt kérte, hogy kitartóak, céltudatosak legyenek, fejlesszék és bővítsék ismereteiket, valamint ápolják jó kapcsolatukat a Gazdaságtudományi Karral és a Pannon Egyetemmel.

 

A búcsúztató hallgatók nevében Gosztola Evelin, a végzett hallgatók nevében Tóth Viktória búcsúzott, majd ezt követően a diplomák átadására került sor.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.