2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Fővárosi Vízművek karbantartási pályázatát ismét a Young B.T.S. Kft. nyerte el

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79179"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image12_71.jpg" border="0" width="192" height="61" /></a></span>Újabb négy évre a Young B.T.S. Kft. informatikai vállalatot bízta meg IP telefonrendszerének karbantartásával a Fővárosi Vízművek Zrt. A cég már 10 éve látja el a több mint 1500 mellékből álló hálózat felügyeletét.

image12 71Újabb négy évre a Young B.T.S. Kft. informatikai vállalatot bízta meg IP telefonrendszerének karbantartásával a Fővárosi Vízművek Zrt. A cég már 10 éve látja el a több mint 1500 mellékből álló hálózat felügyeletét.

image12 71Újabb négy évre a Young B.T.S. Kft. informatikai vállalatot bízta meg IP telefonrendszerének karbantartásával a Fővárosi Vízművek Zrt. A cég már 10 éve látja el a több mint 1500 mellékből álló hálózat felügyeletét.

A Fővárosi Vízművek Zrt. Alcatel-Lucent telefonrendszereket használt 10 évvel ezelőtt és használ most is, ezért 2003-ban mindenképpen olyan céget kerestek a rendszer karbantartásához és felügyeletéhez, amely rendelkezik a megfelelő kompetenciákkal. A 2013 novemberében kiírt karbantartási pályázat során a cég újra megvizsgálta a piacot, és az év végén meghozott döntés értelmében a Young B.T.S. Kft. további 4 évig végzi majd az IP telefonrendszer karbantartását, a szoftverkövetést és a szoftverfrissítéseket.

„A Young B.T.S. Kft.-nél adott volt a szakértelem, emellé pedig magas műszaki tudás és képzettség is társult. Az elmúlt 10 évben maximálisan eleget tettek az elvárásainknak, és olyan extra problémákra is gyors, költséghatékony és rugalmas megoldást kínáltak, melyek fontosak voltak a gördülékeny munkához. Így például a nemzetközi hívások lebonyolítására IP mellékeket helyeztek ki, ezzel lehetőséget biztosítva a Srí Lankán tartózkodó kollégáink eléréséhez és a külföldi kommunikációhoz" – beszélt az együttműködésről Fritsch Róbert, a Fővárosi Vízművek Zrt. IT igazgatója.

Az elmúlt évekhez képest az aláírt szerződés két új szolgáltatáselemmel bővült.  Az egyik ilyen a rendszerre vonatkozó szoftverfrissítési kötelezettség, melynek során minden rendszerelemet a legutolsó verzióra frissít a 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Ez lehetőséget teremt a legújabb alkalmazások integrációjára a meglévő rendszerbe, így például csoporttámogató Teamwork alkalmazás, Unified Communications megoldások (chat, konferenciahívások), illetve BYOD (Bring Your Own Device) alkalmazások és mobiltelefonok használatára is lehetőség nyílik. A másik új szerződéselem a folyamatos szoftverkövetés, melynek köszönhetően automatikusan a legfrissebb, támogatott rendszerszoftvereket, a legújabban megjelenő technológiákat és szolgáltatásokat használhatják a Fővárosi Vízművek Zrt. munkatársai, melyek segítik és támogatják a hatékony napi munkavégzést.

 

„Nagyon örülünk, hogy folytatódhat az együttműködés, hiszen az elmúlt években is gyümölcsöző és gördülékeny volt a kapcsolat, és nem utolsósorban a Fővárosi Vízművek Zrt.-vel való munka nagyon jó referenciát jelent számunkra" – mondja Béke Gyula, a Young B.T.S. Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A Young B.T.S. Kft. 1992-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú informatikai vállalat. Elsősorban távközlési és infokommunikációs termékek kis- és nagykereskedelmével, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Az elmúlt években jelentős piaci részesedést szerzett többek között az Alcatel-Lucent, a Panasonic, a 2N, az Allied Telesis, az Excel-Networking, a Canovate, az AMP, a DSR, a Polycom, az APC/MGE, a GN Netcom, a Plantronics és az Ascom info- és telekommunikációs termékek forgalmazásával, illetve rendszerintegrációjával. A cég az elmúlt 20 évben az IT infrastruktúra disztribútori és megoldás szállító szegmens egyik meghatározó szereplőjévé vált.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.