2023.szeptember.22. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

“A változás nem bonyolult, hanem összetett” — Stretch vezetéselméleti- és menedzsmentkonferencia Budapesten, december 7-8-án

2 perc olvasás

image11_3.jpg“A változás már sosem lesz olyan lassú, mint manapság” – furcsa kijelentés, de ha a technológiában, a környezetünkben és az üzletben napról napra megjelenő újdonságokra gondolunk, rögtön érthetővé válik. Az egyének, a csapatok és a szervezetek előtt álló kihívásokra készít fel a Prezi, az IBM Budapest Lab és az Ericsson Magyarország által közösen szervezett Stretch 2017 konferencia.

 

Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Stretch konferencia ismét Budapestre hozza a szakterület neves nemzetközi képviselőit, akik idén többek között arról beszélnek, hogyan lehet felkészíteni egy szervezetet a folyamatos változásokra, hogyan lehet kezelni a kudarcot mint a változás velejáróját, vagy hogy milyen új vállalattípusok jelennek meg a változó környezet eredményeképpen?

 

Daniel Walsh a nuCognitive alapítója előadásában azt a kérdést feszegeti majd, hogy elég-e a sok “best practice”, amikor egy komoly változással áll szemben egy szervezet, vagy szükség van egy komplexebb, de semmiképpen sem bonyolult rendszerre?

 

Mary Lynn Manns a University of North Carolina professzora arról beszél, hogy bár mindenkinek vannak remek ötletei, a jó ötletek nem elegendőek, ha a súlytalan vezetők nem képesek kezelni a változást egy szervezeten belül. Mary Lynn olyan cégeknek segített a változásmenedzsmentben, mint a Procter & Gamble vagy az Amazon.

 

Az előadók teljes listája és a konferencia programja ezen a linken tekinthető meg.

 

A konferenciára több mint 500 résztvevő érkezik 12 országból, többségében kisebb, néhány száz fős cégektől. Mivel a belépők már elfogytak, a szervezők úgy döntöttek, hogy ingyenesen közvetítik az eseményt, hogy azok is tanulhassanak, akik nem jutottak be a konferenciára.

 

A Prezi, az IBM Budapest Lab (korábban Ustream) és az Ericsson Magyarország évek óta szervez nonprofit konferenciákat, melyek célja, hogy a világ élvonalának tudását hozzák a régióba, így a magyar mérnököknek és managereknek nem kell külföldre utazniuk, ha fejlődni, inspirálódni szeretnének. Nézd meg a Stretch 2016 összefoglalóját!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.