A Disney hivatalosan is köszöntötte a 10. Disney hercegnőt, Aranyhajat. A nagyszabású eseményen, melyre nagy nyilvánosság előtt, a Kensington palotában került sor, számos világsztár is tiszteletét tette. Az eseményen egy miskolci kislány is jelen lehetett, köszönhető annak, hogy a Magyarországon ő tervezte meg a legszebb hercegnői ruhát.

 

A Disney hivatalosan is köszöntötte a 10. Disney hercegnőt, Aranyhajat. A nagyszabású eseményen, melyre nagy nyilvánosság előtt, a Kensington palotában került sor, számos világsztár is tiszteletét tette. Az eseményen egy miskolci kislány is jelen lehetett, köszönhető annak, hogy a Magyarországon ő tervezte meg a legszebb hercegnői ruhát.

 

A legújabb Disney hercegnő, Aranyhaj, tavaly mutatkozott be a nagyközönségnek Magyarországon, ekkor vetítették az „Aranyhaj és a nagy gubanc" című filmet. A film nemcsak Magyarországon volt sikeres, hiszen nézettsége megelőzte a  „Toy Story-t", a „Szépség és a szörnyeteget", és a „Verdákat" is világszerte.  A Disney egy hivatalos ünnepség keretében, a Kensington palotában köszöntötte a legújabb Disney hercegnőt.

 

A palota kertjén átsétáló menetet mintegy 25 000 Disney rajongó követte, zászlókat lengetve, és, sorfalat állva a parádé útvonalán, hogy köszöntsék Aranyhajat és a többi Disney hercegnőt, akik hintón vonultak el közöttük. E varázslatos üdvözlő ceremóniához a Kensington palota tökéletes helyszínül szolgált, hiszen az évszázadok során már számos igazi hercegnőnek volt ez az otthona: Viktória királynő 1819. május 24-én a Kensington palotában látta meg a napvilágot, és egy hónappal később ugyanitt, a Kupola-teremben keresztelték meg. A palota legismertebb lakója Diana, wales-i hercegnő volt, aki 1981-től 1997-ig élt az észak-nyugati szárnyban.

 

A kis hercegnők világszerte ámulattal csoldálták, ahogy Aranyhaj belépett a Disney hercegnők királyi udvarába, ahol már várta őt Ariel, Csipkerózsika, Belle, Hamupipőke, Jázmin, Mulan, Pocahontas, Hófehérke és Tiana..  A kis hercegnők között egy 7 éves miskolci kislány, Fekete Flóra is ott lehetett. Ő nyerte meg ugyanis azt a Disney pályázatot Magyországon, amely során a hercegnőknek kellett ruhát tervezniük a gyerekeknek.

 Aranyhajat a palotában Tündérkeresztanya és Flynn Rider koronázták meg Délután az ünnepség tovább folytatódott. Volt ott a lámpás készítéstől a mesélésig minden! A sztárvilágot az Egyesült Államokból Nicole Richie képviselte, férjével Joel Maddennel, valamint fiukkal és lányukkal. Az Egyesült Királyság képviseletében részt vett az eseményen Peter Andre, Helen McCrory és Damian Lewis; Brazíliából eljött Ticiane Pinheiro Justus; Olaszországból pedig Laura Chiatti.

 

Olyan volt ez az ünnepség, mint a Disney hercegi család legújabb tagja: élénk, lendületes és nagyon szórakoztató – mondta Anne Gates, a Disney Consumer Products alelnöke és pénzügyi igazgatója. – A kislányok mindenütt a világon csodálják Aranyhajat a kíváncsiságáért, gazdag fantáziájáért, és most, hogy ő is bekerült a Disney „királyi udvarba", megünnepelhették ezt a nagyszerű lányt és az ő csodás történetét.

Mindegyik Disney hercegnőnek van egy olyan sajátos története, amely arra biztatja a lányokat, hogy merjenek álmodni, és éljék meg a saját tündérmeséjüket. Aranyhaj modern hősnő, aki, bár lehet, hogy egész életét egy toronyba zárva töltötte, de csöppet sem szorul megmentésre. 21 méteres, ragyogó, varázserejű hajával Aranyhaj egy nagyon is talpra esett ifjú hölgy, aki olvasással, festegetéssel és fantáziálással tölti mindennapjait. Tele van kíváncsisággal, nagyon érdekli őt a kinti világ, és úgy érzi, hogy odakint, a torony falain kívül várja őt valódi sorsa.

 

Aranyhaj királyi ünnepsége igazán fontos és jelentős esemény volt a Disney hercegnők történetében – mondta Bob Iger, a The Walt Disney Company elnök-vezérigazgatója. – Azután, hogy az „Aranyhaj és a nagy gubanc" a mozikba került, ez a kíváncsi és lendületes hercegnő belopta magát a kislányok szívébe – szerte a világon.

Az ünnepség felvezetéseként Aranyhaj már egy héttel korábban Londonba érkezett egy kis városnézésre, amely során felkereste a város nevezetességeit. Az Aranyhaj királyi kiruccanásáról készült képek megintekinthetők itt: Facebook.com/DisneyLiving A rajongók láthatják, amikor a legújabb Disney hercegnő ellátogatott a Londoni Tower Só-tornyába, a Covent Gardenbe, a Trafalgar Square-re, a Temzén átívelő Tower hídhoz, valamint a Big Benhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük