Dominique a népszerű DJ, ahogy tőle már megszokhattuk, saját születésnapját is jótékonysággal tölti. Idén kerek évszámot ünnepel az élete minden területén. 50 éves, 30 éve van a pályán, valamint 20 éve alapították a Juventus rádiót, melyben nagy szerepe volt.

 

Dominique a népszerű DJ, ahogy tőle már megszokhattuk, saját születésnapját is jótékonysággal tölti. Idén kerek évszámot ünnepel az élete minden területén. 50 éves, 30 éve van a pályán, valamint 20 éve alapították a Juventus rádiót, melyben nagy szerepe volt.

 

A 100-as bulin azonban nem magát szeretné ünnepeltetni, hanem egy súlyos beteg kisfiúnak, Horváth Dominiknak szeretné felejthetetlenné varázsolni a napjait.

Ehhez pedig 100 ismert barátját kérte fel. Július 6-án hajnalig tartó bulin szeretnének támogatást gyűjteni Domi számára. Ott lesz többek között Dobrády Ákos, Fenyő Miklós, Zséda, Bródy János, Zoltán Erika, Republic, Kozmix, Kiki és még nagyon sokan mások.

 

DJ Dominique el sem tudná képzelni, hogy magát ünnepeltesse, de barátai ragaszkodtak hozzá, hogy ezt a kerek évszámot egy bulival koronázzák meg. Hazánk legismertebb lemezlovasa idén 50 éves, 30 éve dolgozik a szakmában és a Juventus rádió is most 20 éve kezdte a sugárzást, melynek egyik alapító tagja volt. Így ezt az évfordulót elnevezték 100-as bulinak. Attila még húzódozott az ötlettől, mivel nem szereti, ha csak róla szól az este. Egyik ismerőse szólt neki, hogy van egy kisfiú, aki névrokona, Horváth Dominik, akinek nagy szüksége van a segítségre. DJ Dominique nem habozott, összehozta a kettő dolgot, így a 100-as bulin Dominak segítenek majd. A jótékonysági bulira 100 ismert énekes, zenekar és DJ is csatlakozott, így július 6-án este 8-től reggel 7-ig folyamatosan váltják majd egymást a Morissons2 színpadán a legnagyobb sztárok.

 

Horváth Dominik 3,5 éves és nagyon beteg, bár szerencsére ez egyáltalán nem érződik a kisfiún. Hihetetlen életöröm van benne, egyfolytában játszani szeretne. Betegsége azonban nagyon súlyos, gyógyíthatatlan agydaganata van. Szülei egy bakancslistát készítettek számára, melyből már több élményt sikerült megszervezniük. A legutóbbi kaland egy rendőr autóban való utazás volt, ennek megvalósításában már segített DJ Dominique, de a legnagyobb kívánság még várat magára. A kisfiú nagyon szeretne eljutni a párizsi Disneyland-be. A népszerű lemezlovas ötlete alapján a 100-as buli ugyan ingyenes, de lehet venni támogató jegyeket, 500, 1000, 2000, 5000 és 10000 forint értékben.

A rendezvény teljes bevételét Domi szülei kapják majd.

 

A 100-as bulin fellépnek majd többek között:

Zséda, Young-G, Gyurcsík Tibi, Mystery Gang, Nagy Adri, Rácz Gergő, Patai Anna,

Mrs. Columbo, Republic, Kiki, Fenyő Miklós, Zoltán Erika, Kozmix, Csordás Tibi, Karthago,  

Dolly Roll, Bebe (Back II Black), Dobrády Ákos, Sárközi Anita, B. Tóth László, Arató András, Bárány Attila, Andro, New Level Empire, DJ Sterbinszky, Metzker Viktória,

És még sokan…

 

2014. Július 6-án 22.00-07.00ig

Morrison's 2 Klub

Budapest, V. ker Szent István krt 11.

 

http://www.morrisons.hu/morrisons2/

http://www.djdominique.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük