2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A 3D-ben, az egészséget és a környezetet óvó technológiákban látja a jövőt a Philips

5 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43223"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/philcinema.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span> <p>A most zárult berlini IFA-n a kiállítók közül a Philips az egyik legszélesebb palettával mutatkozott be. A kínálatban a LED tévéktől a vasalókig, a 3D-s házimozi rendszerektől a borotvákig minden szegmensben innovatív termékkel állt elő a holland világcég. A Philips arra törekedett, hogy fejlesztéseivel egyszerűen kezelhető, energiatakarékos, és ezzel együtt a környezetbarát berendezések szülessenek, amelyek hozzásegítik az embereket ahhoz, hogy egészségesebb, aktívabb és fenntarthatóbb életet éljenek.</p><p>

 philcinema.thumbnail

A most zárult berlini IFA-n a kiállítók közül a Philips az egyik legszélesebb palettával mutatkozott be. A kínálatban a LED tévéktől a vasalókig, a 3D-s házimozi rendszerektől a borotvákig minden szegmensben innovatív termékkel állt elő a holland világcég. A Philips arra törekedett, hogy fejlesztéseivel egyszerűen kezelhető, energiatakarékos, és ezzel együtt a környezetbarát berendezések szülessenek, amelyek hozzásegítik az embereket ahhoz, hogy egészségesebb, aktívabb és fenntarthatóbb életet éljenek.

 philcinema.thumbnail

A most zárult berlini IFA-n a kiállítók közül a Philips az egyik legszélesebb palettával mutatkozott be. A kínálatban a LED tévéktől a vasalókig, a 3D-s házimozi rendszerektől a borotvákig minden szegmensben innovatív termékkel állt elő a holland világcég. A Philips arra törekedett, hogy fejlesztéseivel egyszerűen kezelhető, energiatakarékos, és ezzel együtt a környezetbarát berendezések szülessenek, amelyek hozzásegítik az embereket ahhoz, hogy egészségesebb, aktívabb és fenntarthatóbb életet éljenek.

philipsathomeA Philips látványos televízió fejlesztésekről rántotta le a leplet az idei IFA-n. Sikerrel mutatkozott be a világ első 21:9-es mozifilm oldalarányú 3D-s LED televíziója a Philips Cinema 21:9 Platinum Series 3D. Jelenleg a világ leggyorsabb LED tévéjének is számító készülék utolérhetetlen moziélményt teremt az Ön nappalijában tökéletes HD képet sugározva az 58 colos képernyőn. A részletgazdag, borotvaéles képet a Philips új Bright Pro technológiája biztosítja, amely intelligens háttérvilágításának köszönhetően kivételes kontraszthatást garantál bármilyen nézőpontból. A beépített, nagyteljesítményű 3D jelátvivő biztosítja a kompatibilitást a legtöbb, ma elérhető 3D-s szemüveggel.

Hasonlóan nagy érdeklődés övezte a kiállításon az Econova LED tévét, amelyet az EISA zsűrije Európa legjobb „zöld" televíziója 2010/2011 díjával tüntetett ki.  A készülék amellett, hogy kiváló kép-, és hangtechnológiájával otthonunkba varázsolja a mozizás hangulatát, a környezetre is minimális terhelést gyakorol. Az napelemes távirányítóval felszerelt Econova LED tévé a legújabb LED világítási technikát alkalmazza, amely 60 százalékkal kevesebb energiát használ fel működése közben más, a piacon napjainkban elérhető energiatakarékos televíziókhoz képest.

A teljes körű élményt nyújtó otthoni mozizás elmaradhatatlan kellékei a házimozi rendszerek. Ebben a kategóriában szintén jelentős fejlesztéseket mutatott be a Philips az idei IFA kiállításon. A magával ragadó hangú 360Sound HD házimozi rendszer 360 fokos térhangzásával és 3D Blu-ray lejátszási lehetőségével komplett megoldást kínál a legmagasabb elvárásokkal rendelkező felhasználók számára is. A Philips 360Sound rendszere bármilyen szobát képes megtölteni a legtisztább DTS-HD és Dolby True HD hangzással, amely a Philips 3D-s Blu-ray lejátszói által nyújtott képpel együtt válik magával ragadó moziélménnyé.

A 3D fejlesztések csúcsát jelentő 9000-es szériás Philips 3D Blu-ray lejátszó a BDP9600 karcsú készülékvázának merevségét 3 mm-es vastagságú mart alumínium lemezek biztosítják, míg a benne alkalmazott Qdeo[i] rendszer ügyel arra, hogy a lejátszó a lehető legtermészetesebb képet nyújtsa. A tökéletes 7.1 hangvisszaadásról a TI Burr-Brown digitális analóg jelátalakítók gondoskodnak.

A Philips 7000-es, 8000-es és 9000-es szériás Blu-ray lejátszóiban beépített WiFi vezeték nélküli jelátvitel, DNLA hálózati csatlakozás, NetTV internet kapcsolat, és a világon egyedülálló legújabb nagy felbontású HD DivX szabvány, a DivX PlusTM is megtalálható.

A 3D-s fejlesztések nem álltak meg a szórakoztató elektronikai termékeknél a Philips háza táján. A borotválkozás terén 70 éves múlttal rendelkező Philips a 2010-es IFA-n a SensoTouch 3D férfi borotvával forradalmasította a piacot. A készülék GyroFlex 3D technológiájának köszönhetően könnyedén követi az arc vonalát, és minimális nyomás fejt ki az érzékeny bőrre, így csökkentve a sérülés, irritáció esélyét ugyanakkor tökéletesen sima végeredményt produkálva. Az IFA-n mutatták be a cég fejlesztői az Electrolux-szal közösen kivitelezett, száz százalékban újrahasznosított anyagokból gyártott s-bag®Green porzsákot, amely hamarosan mintegy ezer féle porszívóhoz lesz használható.  A környezetvédelem és az energiatakarékosság voltak a legfontosabb szempontok a vasalók továbbfejlesztésénél is. Az EnergyCare gőzvasaló 20 %-kal fogyaszt kevesebb áramot a gőzöléshez a versenytársaihoz képest. A kávézásban is lehet újat mutatni, ennek bizonyításaképpen a Philips előrukkolt a SENSEO® Viva Caféval, amelyhez mérettől függetlenül bármilyen kávésbögrét használhatunk, ha éppen egy erős, egy normál, vagy egy gyenge kávét szeretnénk inni. A Philips Saeco espresso gépek új generációjának első tagja az Exprelia, amely a teljesen automatizált, kávébabból-csészébe rendszer segítségével főzi le a kávénkat, legyen szó egy espresso-ról, ristretto-ról, vagy habos cappuccino-ról. Ha mindez nem volna elég, az Exprelia megjegyzi az egyedi preferenciákat, hogy utána gombnyomásra elkészíthessük vele a kedvenc feketénket.

Az Airfryer pedig az otthoni főzést fogja megreformálni, miután alig vagy egyáltalán nem használ olajat a sütéshez. A berendezés Rapid Air technológiát használ, azaz forró levegőt keringet a grillező körül, ezzel biztosítva azt, hogy ízletes ételeket készülhessenek, az eddigieknél akár 80%-al kevesebb zsírtartalommal. Legyen szó sült krumpliról, ropogós rántott csirkemell falatkákról vagy sült húsról, az étel tökéletesre sül, alig tizenkét perc alatt.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.