2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A 4G-képes Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE most 40 ezer Ft kedvezménnyel rendelhető online a T-Mobile-nál*

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63155"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_830.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="79" /></a></span>A 4G/LTE hálózaton is használható táblagép, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE mától 40 ezer Ft kedvezménnyel vásárolható meg a T-Mobile honlapján.

images 830.thumbnailA 4G/LTE hálózaton is használható táblagép, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE mától 40 ezer Ft kedvezménnyel vásárolható meg a T-Mobile honlapján.

images 830.thumbnailA 4G/LTE hálózaton is használható táblagép, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE mától 40 ezer Ft kedvezménnyel vásárolható meg a T-Mobile honlapján.

A Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE új szintre emeli a felhasználók internetezési lehetőségeit, hiszen maximálisan támogatja a 4G/ LTE technológiát, és igen gyors adatátvitelt biztosít. A táblagép 3G hálózaton történő használata is új dimenziókat nyit a tartalmak fogyasztásában és megosztásában, kiváló tulajdonságokkal és hasznos funkciókkal járul hozzá az egyszerű, gyors, élményszerű használathoz.

A T-Mobile – Magyarországon elsőként – idén január 1-jén indította el 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását Budapesten. A szolgáltató a nyár során Budapest agglomerációjába is elviszi a 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást, és folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren­ Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás, a vidéki városok közül pedig már Siófok, Keszthely, Hévíz, Debrecen, Győr, Kecskemét és Szombathely városok nagy részén is.

 

Az akciós készülékajánlat új vagy meglévő havidíjas előfizetés esetén, a T-Mobile Net&Roll 4G, Aranykártyás Net&Roll 4G, Net&Roll M és L, továbbá a RelaxNet L mobilinternet díjcsomagra és az előfizetésre vállalt 2 éves hűséggel vehető igénybe. Arany és platina szintű ügyfelek számára kamatmentes részletfizetés mellett is elérhető. Mobilelőleg befizetése szükséges. Az ajánlat csak online megrendelés esetén,  2012. július 27. és augusztus 5. között, illetve a készlet erejéig érvényes.  A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján (www.t-mobile.hu) olvashatók

 

 

* A szövegben felsorolt díjcsomagok esetén

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.