Kedves Ügyfelek, Barátok és Ismerösök !

 

Most már harmadik alkalom, hogy a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda aktívan részt vesz a Bécsi Magyarbálon és ismét szponzorokat és támogatókat keres:

 

 

1.     Milyen szponzorajánlatokra gondolunk ? Elsösorban utalványokra és tárgyi nyereményekre gondoltunk, de nyitott vagyunk minden új ötletre is.

 

2.     Meddig tudjuk a szponzorajánlatokat fogadni: Mivel idén a bál már október 15-én lesz, így a végsö határidö 2016 szeptember 15.

 

3.   Mit kap egy szponzor a támogatásért:

 

–        Mint eddig is, minden szponzorunk logoja szerepel majd a meghívón és egy külön szponzorlapon, ami a báltermi asztalokon is elhelyezésre kerül

–        A szponzorajándékokat a tombola keretében sorsoljuk ki és ilyenkor természetesen minden támogatót személyesen említünk meg

–        A szponzorok logójo a báltermi bejárat elötti háttérfényképezöfalon is megtalálható lesz, valamint emellett minden szponzor logója folyamatosan a báltermeknél elhelyezett monitorokon kivetítésre kerül

–        Minden támogatóról az irodánk egy külön kétnyelvü bemutató hírlevelet fog szerkeztemi és ezt hírlevélként emailben kiküldjük a magyar illetve osztrák ügyfeleinknek, valamint a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda Facebook oldalán prezentáljuk a céget, természetesen szintén kétnyelvüen (https://www.facebook.com/ujvarosiiroda/)

 

 

Ajánlatukat kérem minél hamarabb, de legkésöbb 2016 szeptember 15-ig az irodánk emailcímére küldjék (dr.ujvarosi@aon.at). Kérdés esetén kérem elsösorban emailt írjanak, mert így könnyebben vagyunk elérhetöek, de szívesen visszahívjuk Önöket, ha ezt egy rövid emailben kérik.

 

4.   Mi a teendö, ha szponzor szeretne lenn? Írjon most és jelezze, hogy milyen szponzor/tombolajándékra gondolt és mi kapcsolatba lépünk Önökkel, valamint küldünk részletes információkat a bálról is.

 

Kellemes vasárnapot és sikeres hétkezdést kíván a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda egész csapata !

 

Ujvárosi Veronika

 

Rechtsanwaltskanzlei – Ügyvédi Iroda

Dr. Veronika Ujvárosi

www.ujvarosi.eu

https://www.facebook.com/ujvarosiiroda

Tel: 00 43 650 47 34 917

Fax: 00 43 1 897 01 94 – 44

A – 1140 Wien

Leegasse 7/7

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük