Izgalmas volt társasházunk legutóbbi közgyűlése, leváltottuk a közös képviselőt. A Számvizsgáló Bizottság beszámolója alapján. A testület elnöke megrögzött zodiákus, mélyen hisz a szimbolikában. Ha kell, ha nem, mindig beleszövi az állatövi jegyeket a mondandójába.

Izgalmas volt társasházunk legutóbbi közgyűlése, leváltottuk a közös képviselőt. A Számvizsgáló Bizottság beszámolója alapján. A testület elnöke megrögzött zodiákus, mélyen hisz a szimbolikában. Ha kell, ha nem, mindig beleszövi az állatövi jegyeket a mondandójába.

   Tisztelt Közgyűlés! Azért jöttünk össze, hogy megvizsgáljuk az elmúlt év tapasztalatait és a szükséges változtatásokról döntsünk. Röviden, hogy a MÉRLEG elkészítésének nehéz és felelősségteljes munkáját elvégezzük. Mert őszintén meg kell mondanom, voltak itt súlyos hibák. Például nemigen segítette elő pénzügy helyzetünk stabilitását az a sok BAK, amelyet közös képviselőnk, Szabó úr lőtt. Folyton vitatkozott a rezsicsökkentésről a vizesekkel, elektromosokkal, szemétszállítókkal ahelyett, hogy fizetési kötelezettségeinket határidőre teljesítette volna.

   Nem panaszképp mondom, de engem kifejezetten került Szabó úr. Ha néha találkoztunk, úgy méregettük egymást mint két komor BIKA. Szinte vártam, mikor öklel fel. Maradhat ez így, kedves lakótársaim? Nem, ez nem maradhat így Ha a jövőben javítani akarunk helyzetünkön, még a faltörő KOS szerepét is vállalnunk kell. Igen, de ezt a fegyvert nem egymás ellen, hanem a pénzügyi fegyelem megszilárdításáért kell bevetnünk. Mert vannak hamis próféták. Akik azt mondják, jobb lenne bérlakásban élni. Ezek a fürdővízzel együtt kiöntenék a gyereket. Hát nem! VÍZÖNTŐ tulajdonosokra nincs szükségünk.

   Együtt cselekvésre, a fizetési fegyelem megszilárdítására annál inkább. Bízzunk meg egymásban, fizessük be a közös költség sárga csekkjeit pontosan. És kimondom kereken, más képviselő kell nekünk. Olyan akinek még nem szállt a fejébe a hatalom, aki SZŰZ maradt a nagyképűségtől, parancsolgatástól, akit nem mérgezett meg a bankszámlánk feletti korlátlan uralom mákonya. Van ilyen ember? Van, mindenkit tudja. Kovács úrra gondolok a tizedik emelet ötből. Ha őt választjuk meg, úgy élünk majd, mit HALAK a vízben. De vigyáznunk kell. Nem vagyunk egyformák. Talán elegendő, ha a másodikon lakóra gondolok. Nem törődik semmivel, most sincs itt, a szemét halomban áll az ajtaja előtt. Bömbölteti a televíziót és négy hónapja nem fizeti a fűtési díjat. SKORPIÓ lelkületű ember az ilyen.

   Élősködik rajtunk. kihasználja tehetetlenségünket, az akadozó peres eljárásokat, és mérget lövell ránk, ha szólni merészelünk. A rágalmazás mérgét. De az új képviselő majd visszavág neki, mint a kalandozás korabeli NYILAS vitézek. Igen, célozzuk meg a felelős viselkedést, végtére is nem haladhatunk visszafelé, mint a RÁK. Nem, erről szó sem lehet Itt van például  a tető beázása. Három éve húzzuk-halasztjuk a javítást, közben áznak a lakások Én megígérem, hiogy a Számvizsgáló Bizottság úgy dolgozik majd együtt Kovács úrral, mintha IKREK lennénk. És higgyék el, megoldunk minden problémát. Lakótársaim, fogjunk össze közösen egy OROSZLÁN erejével. Rendben? Akkor szavazzunk! Köszönöm bölcs döntésüket, Mától fogva Kovács úr a közös képviselőnk. Kívánjunk neki sikeres munkálkodást. A közgyűlést bezárom.

Láng Róbert

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük