2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A becsületesek a Marsról jöttek?

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/35099"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Boltamarson.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.boltamarson.com" title="www.boltamarson.com" width="100" height="74" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.boltamarson.com/">www.boltamarson.com</a> </strong></span></span><p>Míg a TeszVesz vagy a Vatera látogatóinak egy része felháborodva fogadta márciusban a termékfeltöltési díjak bevezetését, úgy tűnik, önkéntes alapon szívesen fizetnek a <a href="http://www.boltamarson.com/">www.boltamarson.com</a> aukciós oldal eladói.</p><p>

 www.boltamarson.comwww.boltamarson.com

Míg a TeszVesz vagy a Vatera látogatóinak egy része felháborodva fogadta márciusban a termékfeltöltési díjak bevezetését, úgy tűnik, önkéntes alapon szívesen fizetnek a www.boltamarson.com aukciós oldal eladói.

 www.boltamarson.comwww.boltamarson.com

Míg a TeszVesz vagy a Vatera látogatóinak egy része felháborodva fogadta márciusban a termékfeltöltési díjak bevezetését, úgy tűnik, önkéntes alapon szívesen fizetnek a www.boltamarson.com aukciós oldal eladói.

A mára tízezres taglétszámmal és hétszáz millió forintnyi feltöltött árucikkel rendelkező Boltamarson.com aukciós oldal üzemeltetői már a kezdetekkor abban gondolkodtak, hogy a licitoldal működését becsületkassza bevezetésével fogják biztosítani. Az ötletet a különféle fórumokon erőteljes szkepticizmussal fogadták, azonban a becsületkassza első két hete minden várakozást felülmúló sikert hozott. 

"Az önkéntes fizetési rendszert még csak két hete helyeztük üzembe, és máris az eladók több mint fele fizetett átlagosan 4% jutalékot. Beigazolódott a sejtésünk, hogy az emberek önként is hajlandóak fizetni olyan szolgáltatásért, ami nekik hasznos. Azt is tudják, hogy hozzájárulásukkal a rendszer fenntartását és további fejlődését segítik elő" – mondta Kátai Sándor, a Boltamarson.com vezető fejlesztője.

"A becsületkassza lényege, hogy a tagok előre beállítják, mennyit szeretnének fizetni a sikeres eladást követően. A rendszer annak ellenére sikeres, hogy nincs központi szabály, nincs külső kényszer. Mindenki csupán a saját vállalását teljesíti" – tette hozzá Kátai Sándor.

A 2009. március végén indult Boltamarson.com az elmúlt hónapokban azokat fejlesztéseket hajtotta végre, melyeket a hatékonyabb működés érdekében a látogatók javasoltak. A novemberben már 160 ezer látogatót fogadó oldal fejlesztői ezzel párhuzamosan november közepére készültek el a fizetést és számlázást teljes mértékben elektronikusan lekezelő becsületkassza funkció kifejlesztésével, mely nagyon kedvező fogadtatásra talált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.