2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A BT megszerezte a fizetésikártya biztonsági felmérés szolgáltatásokra feljogosító tanúsítványt Közép- és Kelet-Európában

2 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/22854"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bt_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.bt.com/" title="http://www.bt.com/" width="100" height="47" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.bt.com/">http://www.bt.com/</a> </strong></span></span>A BT 2009 február 6-án bejelentette, hogy tovább bővíti tanácsadói szolgáltatásait Közép- és Kelet-Európában, mivel jogosulttá vált a fizetésikártya-ágazat (PCI) szabványai szerinti biztonsági felmérések készítésére.</em></p><p>

http://www.bt.com/http://www.bt.com/ A BT 2009 február 6-án bejelentette, hogy tovább bővíti tanácsadói szolgáltatásait Közép- és Kelet-Európában, mivel jogosulttá vált a fizetésikártya-ágazat (PCI) szabványai szerinti biztonsági felmérések készítésére.

http://www.bt.com/http://www.bt.com/ A BT 2009 február 6-án bejelentette, hogy tovább bővíti tanácsadói szolgáltatásait Közép- és Kelet-Európában, mivel jogosulttá vált a fizetésikártya-ágazat (PCI) szabványai szerinti biztonsági felmérések készítésére.

 

  A PCI olyan sokoldalú biztonsági szabvány, amely többek között a személyes számlaadatokat tároló cégek biztonságmenedzsmentjére, biztonsági irányelveire, hálózati architektúrájára, szoftver-designjára és egyéb alapvető fontosságú óvintézkedéseire vonatkozó követelményeket tartalmaz.

Ennek az átfogó szabványnak a célja, hogy segítse a cégeket az ügyféladatok proaktív védelmében. A BT a közép-európai, a közel-keleti és az afrikai térségre szerzett Qualified Security Assessor (minősített biztonsági szakértő) tanúsítványt.

A PCI-szabványokat a PCI Security Standards Council alakította ki az egységes adatbiztonsági intézkedések nemzetközi bevezetésének elősegítésére.

„Ez a tanúsítvány tovább bővíti már egyébként is átfogó portfoliónkat a biztonsági szolgáltatások területén. A PCI-szabványok kiegészítik és kiterjesztik azokat a szigorú biztonsági ellenőrzéseket és intézkedéseket, amelyeket a BT kínál meglévő és leendő ügyfeleinek a térségben" – mondta Pawel Karlowski, a BT közép- és kelet-európai vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.