A Budapesti Nyári Fesztivál az UTAZÁS kiállításon. Először jelenik meg önálló standdal az UTAZÁS kiállításon a Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileumának jegyében közös ünneplésre invitálja a magyar és külföldi közönséget.

A Budapesti Nyári Fesztivál az UTAZÁS kiállításon. Először jelenik meg önálló standdal az UTAZÁS kiállításon a Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileumának jegyében közös ünneplésre invitálja a magyar és külföldi közönséget.

 A Budapesti Nyári Fesztivál idén a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileumát ünnepli. A Szabad Tér Színház a 2013. február 28. és március 3. között megrendezésre kerülő 36. Utazás kiállításon mutatja be „Ajándék Budapestnek!" szlogennel az ünnepi évad kiemelt turisztikai és kulturális ajánlatait.

 A színház a már több éve bevezetett komplex csomagajánlatainak jelentős sikerére számít, melyeket „Aludjon Budapesten Színházjeggyel" és „Irány Budapest" szlogennel a belföldi és külföldi turizmus erősítésére dolgozott ki szállodai partnereivel együtt.

 Az UTAZÁS kiállítás a hazai turisztikai szezon nyitóvására, melyre mintegy 60 ezer látogatót várnak a szervezők. A Szabad Tér Színház saját standja a Fesztiválszigeten kapott helyet, ahol nemcsak az ünnepi előadásokkal és programcsomag ajánlatokkal, hanem meglepetéssel és játékkal is várják az érdeklődőket, partnereket.

 „A Szabad Tér Színház szeretné mindenki számára elérhetővé tenni a Margitszigeti Nagyszínpad előadásainak élményét, ezért különleges ajándékokkal kívánjuk megszólítani a budapestieket és a fővárosba látogatókat, hogy az ünnepi évadban Művész és Vendég valóban együtt ünnepeljen!" – nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház igazgatója és művészeti vezetője.

 A Szabad Tér Színház ünnepei 2013-ban:

 • 75 éves a Margitszigeti Szabadtér Színpad
 • Verdi & Wagner 200 – a Nemzeti Filharmonikusok „esszencia koncertje" Carlo Montanaro olasz karmesterrel
 • Magyar-Olasz Kulturális Évad – Spartacus balett bemutató Seregi László emlékére
 • István király halálának 975 és szentté avatásának 930 éves évfordulója – Erkel Ferenc: István király opera-koncert bemutató

 Az ünnepi évad ajándékai:

 • Verdi&Wagner 200 nyitókoncert és Erkel Ferenc: István király című történelmi operájának augusztus 20-i koncert-előadása – az ünnepi év alkalmával ajándék áron: minden hely- és jegyár 2000 Ft!
 • Hajójáratok a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe, a főszezonban a hét minden napján, napi öt alkalommal.
 • Színházi hajójárat a nagyszínpad előadásaira és a Jazzy Tower-estekre.
 • 75 év Emlékkártya – korlátozott számban kibocsájtott kártya, mely 20% kedvezményre jogosít a színház saját szervezésű előadásaira és minden kapcsolódó szolgáltatására (hajó, ajándékbolt, víztorony, étterem).
 • Parádé 75 – a Víztoronynál megnyíló Szabadtér Ajándékbolt kínálatában és a jegypénztárakban limitált tételben kapható borkülönlegesség: Miklós Csabi kézműves móri borász különleges habzóbor válogatása a 75 éves évforduló ünnepére.
 • Múltidéző kiállítások, zászlóba öltöztetett hidak, nosztalgiajárművek a város ismert közösségi helyszínein valamint a Margitszigeti Szabadtéri udvarán és a Víztoronyban.
 • Imagine Budapest tematikus séták és interaktív játékok a kalandra vágyóknak, hetente több alkalommal a Víztoronynál, bejelentkezéssel.

 Az élelmes kultúrarajongók az UTAZÁS kiállításon elsőként válogathatnak a legjobb jegyek közül a budapesti nyár legjobb kulturális programjaira.

 www.szabadter.hu  

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük