2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Canon elhalasztja a Nagasaki gyár építését és üzembe helyezését

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/21570"><img class="image thumbnail" src="/files/images/canon.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="www.canon.hu" title="www.canon.hu" width="100" height="98" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.canon.hu/">www.canon.hu</a> </strong></span></span>  <p>A Canon, bejelentette 2008 december 23-án Tokióban,, hogy - nem kimondva, de valószínűsítve, a válság okozta kereslet csökkenés miatt - elhalasztja az idén júliusban Higashi Sonogi-gun városban alapított Nagasaki Canon Inc. építésének és üzembe helyezésének időpontját.</p><p>

www.canon.huwww.canon.hu  

A Canon, bejelentette 2008 december 23-án Tokióban,, hogy – nem kimondva, de valószínűsítve, a válság okozta kereslet csökkenés miatt – elhalasztja az idén júliusban Higashi Sonogi-gun városban alapított Nagasaki Canon Inc. építésének és üzembe helyezésének időpontját.

www.canon.huwww.canon.hu  

A Canon, bejelentette 2008 december 23-án Tokióban,, hogy – nem kimondva, de valószínűsítve, a válság okozta kereslet csökkenés miatt – elhalasztja az idén júliusban Higashi Sonogi-gun városban alapított Nagasaki Canon Inc. építésének és üzembe helyezésének időpontját.

A digitális kamerák iránti igény 2000. óta folyamatosan és gyorsan emelkedett, így a kereslet várható növekedése miatt a Canon felismerte a termelési kapacitás növelésének szükségességét a digitális SLR és kompakt digitális kamerák területén.

A Canon Nagasaki alapításakor az eredeti tervek 2009 januárjára tűzték ki az építési munkálatok megkezdését, a gyártás pedig 2009 decemberében kezdődhetett volna a Kyushu-ban található Oita Canon Inc. vállalattal együttműködésben.

Az utóbbi időben azonban az egyesült államokbeli pénzügyi nagyvállalatok csődjének következtében kialakult globális gazdasági válság miatt a digitális kamerák iránti kereslet az eredeti tervekhez képest jelentősen visszaesett, amely szükségessé tette a korábbi gyártási tervek átgondolását. A kereslet csökkenése várhatóan folytatódik, ennek következtében a vállalat úgy döntött, hogy elhalasztja az új gyár építésének és üzembe helyezésének időpontját.

A Canon Nagasaki jövőbeli építésére és üzembe helyezésére vonatkozó tervekről elmondható, hogy a Canon folyamatosan figyeli a piaci tendenciákat, és amint meghatározta az új időpontokat bejelenteni az ütemtervet.

Ez a döntés nincs hatással azokra, akik már megkapták állásajánlatukat és munkába állásuk tervezett időpontja 2009. január, amely vonatkozik a 2009. áprilisában érkező végzős középiskolásokra is. Az új alkalmazottak képzés kapnak az Canon Oita üzemében, majd az új Canon Nagasaki telephely üzembe helyezését követően állnak munkába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.