Európa vezető digitális filmforgalmazó szolgáltatója, az Arts Alliance Media (AAM) a D-Link termékeit választotta újonnan nyíló digitális filmszínházainak hálózati infrastruktúrájához. A megállapodásnak köszönhetően minden európai mozi teljes mértékben digitális filmszínházzá alakulhat át még tökéletesebb moziélményt kínálva a nézőknek. 

 

Európa vezető digitális filmforgalmazó szolgáltatója, az Arts Alliance Media (AAM) a D-Link termékeit választotta újonnan nyíló digitális filmszínházainak hálózati infrastruktúrájához. A megállapodásnak köszönhetően minden európai mozi teljes mértékben digitális filmszínházzá alakulhat át még tökéletesebb moziélményt kínálva a nézőknek. 

A D-Link egész Európában kész kiszolgálni az AAM vetítőtermeit, az előrejelzések szerint 3 éven belül 12 országban 7000 vásznon segítik a cég hálózati eszközei a digitális vetítést.

Az AAM európában elsőként kötött megállapodást digitális vetítőtermek kialakításáról olyan neves stúdiókkal, mint a Twentieth Century Fox, a Universal Pictures International, a Paramount Pictures International, a Walt Disney Studios International vagy a Sony Pictures Releasing International. Ezen megállapodások értelmében az elkövetkezendő néhány évben 7000 mozitermet állítanak át digitális vetítést lehetővé tévő technikára.

Az AAM számára a fő vonzerőt üzleti ereje mellett az jelentette a D-Link-ben, hogy globális cégként minden európai országban saját képviselettel rendelkezik, így midenütt helyben képes az egyedi problémákat kezelni. 

"A D-Link switchei igen széleskörű tudással és magas megbízhatósággal rendelkeznek, mindezt pedig egy messze versenyképes áron teszik. A teszteredmények azt mutatták, hogy a D-Link termékek robosztussága és menedzselhetősége kiemelkedik a piacon található összes többi gyártó termékei közül. Arról már nem is beszélve, hogy digitális mozitermeink kialakítása egy hosszú távú üzlet, és a D-Link élettartam garanciája biztosítékot jelent számunkra akár több 10 éves távlatban is. A gyártóval nemcsak szállítóként, hanem partnerként is együtt tudtunk működni." – indokolta döntésüket Richard Phillips, az Arts Alliance Media technikai igazgatója.

A D-Link hálózati megoldása 10 Gigabites interfészekkel rendelkező DGS-3627 24 portos Layer3 valamint DGS-3427 24 portos Layer 2 Gigabit switchekre épül kiegészülve a legújabb DGS-3200-10 Layer2 Security Gigabit switchekkel.

A DGS-3427 menedzsment switchként került a rendszerbe, és a fő kommunikációs link szerepét tölti be a vetítőtermek és a központi berendezések között. Ezt minden teremben egy DGS-3200-10 egészíti ki. A Layer3 DGS-3627 switch tartalom menedzsment feladatokat lát el, képes gyorsan, digitális formában kiszolgálni a vetítőtermeket a központi könyvtár szerverről, melyhez 10 Gigabites interfészen keresztül csatlakozik.

Kevin Wen, a D-Link európai elnöke hozzátette, hogy az AAM választása egyértelmű igazolása a D-Link termékek piacvezetőtől elvárható megbízhatóságának, teljesítményének és a háttérszolgáltatásoknak. "Azt várjuk, hogy a digitális mozi projekt forradalmasítja a filmszínházak működését egész Európában. Büszkeség tölt el, hogy ebben a nagy horderejű fejlesztésben partnerei lehetünk az AAM-nek."

A D-Link termékek beszállítója a projektben az Azlan, a Tech Data nagyvállalati hálózati disztribúciós divíziója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük