A TrailSmart még többet kínál: kivételes nedves tapadás, kategóriájában kiemelkedő irányíthatóság terepen és kimagasló futásteljesítmény.

 

A TrailSmart még többet kínál: kivételes nedves tapadás, kategóriájában kiemelkedő irányíthatóság terepen és kimagasló futásteljesítmény.

 

A Dunlop, a világ egyik vezető motorkerékpár-abroncs gyártója bejelentette a TrailSmart abroncs bevezetését, melyet a modern terepmotorok és azon motorosok számára terveztek, akik magukénak érzik a Dunlop „Forever forward" márkaüzenetét. Az új abroncsok országúton is és terepen is remekül irányíthatók, különlegesen jók a száraz és nedves tapadási tulajdonságai, emellett lenyűgöző futásteljesítménnyel büszkélkedhetnek.

 

A Dunlop Trailmax TR91 abroncsának sikerére építő TrailSmart olyan teljesítmény jellemzőket kínál, melyek igazodnak a terepmotorosok folyamatosan változó életstílusához. Egy mai terepmotoros a múlt idők remek terepmotorainak teljesítményén túl teljes körű képességeket és kényelmet is elvár a hosszú utakhoz. A kényelem modern vívmányait is igénylik, miközben folyton a következő kaland felé száguldanak.

 

A kiváló nedves tapadást az új, magas szilikatartalmú futókeverék és az abroncsok koszekáns „keresztárkos" futómintázata, míg a száraz tapadást az optimalizált futófelület/mintaárok arány biztosítják. Magasabb mintaárok-arányának és a mintaárkok optimalizált szögeinek köszönhetően a TrailSmart abroncsok ezenkívül terepen is kimagasló teljesítményt nyújtanak.

 

Az abroncs emellett számos, a kopást és a futásteljesítményt javító jellemzővel is rendelkezik, mint például az optimális mintaeloszlás, a blokk kiegyensúlyozott merevsége és a mintaárkok optimalizált szélessége, melyek átlagosan 14%-kal növelik a futásteljesítményt.

 

„Rendkívüli örömmel tölt el, hogy bejelenthetjük a Dunlop TrailSmart abroncsok bevezetését. Mivel a Dunlop motorosok továbbra is a kalandot keresik életstílusuk meghatározó eleme, hogy mindig többre és többre vágynak, ezek az abroncsok 90/10 százalékos arányban kínálnak országúti és terepviszonyokhoz ideális képességeket, ezzel egy időben megnövelt futásteljesítményt és rendkívüli nedves és száraz tapadást is" – mondta Andy Marfleet, az EMEA régió motorkerékpár részlegének marketing igazgatója.

 

Az abroncsok 2015. február eleje és áprilisa között kerülnek bevezetésre.

 

http://www.dunlop.eu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük