A nyár utolsó havában több mint ötven csatornapremier. Műsorra kerül sok más mellett a Vérvonalak, a Felemelkedés, a Szupervihar 1-4 és a Vakvágányok című film is.

 

A nyár utolsó havában több mint ötven csatornapremier. Műsorra kerül sok más mellett a Vérvonalak, a Felemelkedés, a Szupervihar 1-4 és a Vakvágányok című film is.

 

Augusztusban sem lesz hiány a drámából, a borzongásból és a nevetésből a FilmBox csatornáin. Az izgalom garantált: fordulatokban, akcióban és horrorban gazdag a repertoár, amiből mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

 

Egy kis ízelítő:

 

A Vérvonalak augusztus 4-én 21.00-kor tekinthető meg a FilmBox Extra csatornán. A film megtörtént eseményeken alapszik. A Dél-Afrikából bevándorolt pszichiáter úgy hiszi, végrehajtotta a tökéletes gyilkosságot: áldozata saját felesége volt. A férfi azonban azzal nem számolt, hogy az új-zélandi rendőrség nem mond le olyan könnyen arról, hogy elkapja a gyilkost. A nagy erőkkel végrehajtott nyomozásban ráadásul a pszichiáter saját orvoskollégái is részt vesznek, így ebben a helyzetben elég egy apró hiba, és már le is bukik…

 

A Felemelkedés című film augusztus 11-én 21.00-kor tekinthető meg a FilmBox Plus-on.

Az amatőr boksz egyik legígéretesebb tehetségének tartott walesi Howard Winstone egy pörölykalapács erejével bíró jobb kezével szerez magának gyors hírnevet: óriási karrier előtt áll, ám ekkor egy ipari balesetben elveszíti jobb kezének három ujját. Más esetben ez egy pálya végét jelentené, de Howard nem adja fel. Annak ellenére, hogy már csak egyik kezét képes ökölbe szorítani, kifejleszt egy forradalmi mozgástechnikát és újra a csúcsra tör.

 

Augusztus 14-én 21.00-kor a FilmBox Basic csatorna a Szupervihar 1-4 című filmet tűzi műsorára. Az amerikai akció filmben az időjárási jelenségeket kutató központ különös erősségű viharra figyel fel a Mexikói-öbölben, amely hatalmas pusztítást hagy maga után. Eközben Chicagoban a hőhullám okoz súlyos áramellátási problémákat. Mindennek tetejébe a meteorológusok egy sarkvidéki eredetű viharos légtömeget észlelnek, amely a számítások szerint éppen Chicago térségében egyesülhet a délfelé előretörő trópusi viharral, és így minden idők legpusztítóbb szuperviharát idézhetik elő a város felett.

 

A Vakvágányon című film augusztus 19-én 19.20-kor a FilmBox HD-n látható. Az amerikai thrillerben egy száguldó vonat szeli át Kelet-Európát. Ezen a vonaton utazik Kristoff különleges ügynök (Jean-Claude Van Damme) és Galina, a lenyűgöző szépségű high-tech tolvaj. Utasok továbbá azok a terroristák, akik a vonaton elrejtett biológiai fegyvert akarják megkaparintani, de előbb biztos, ami biztos, túszul ejtik az összes utast. Egyedül Kristoff, az egyszemélyes büntetőosztag állhat a rosszfiúk és céljaik közé, aki a vakvágányon száguldó szerelvényen próbálja megmenteni az utasokat és a világot a fenyegető katasztrófától.

 

Az SPI International jelenleg 41 országban, összesen 34 tv csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. Legújabb, FilmBox Live applikációja fejlesztésével a vállalat online TV csatornákat biztosít, valamint igény szerinti válogatási lehetőséget az internet hozzáféréssel rendelkezők számára. Az SPI a jövőben is az otthoni szórakozásra fókuszál, és újabb és újabb szolgáltatásokat fejleszt szerte a világon.

 

http://spiintl.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük