2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A főtámogató Pannon gratulál a magyar jégkorong-válogatott történelmi sikeréhez

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/12258"><img class="image thumbnail" src="/files/images/58.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="100" height="71" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>1.</strong></span></span> <p>Ove Fredheim vezérigazgató a Pannon minden munkatársa nevében gratulált a magyar jégkorong-válogatottnak, miután a csapat megnyerte a szapporói divízió 1-es világbajnokságot és ezzel feljutott a sportág elitjébe, az A csoportba.</p><p>

  1.1.

Ove Fredheim vezérigazgató a Pannon minden munkatársa nevében gratulált a magyar jégkorong-válogatottnak, miután a csapat megnyerte a szapporói divízió 1-es világbajnokságot és ezzel feljutott a sportág elitjébe, az A csoportba.

  1.1.

Ove Fredheim vezérigazgató a Pannon minden munkatársa nevében gratulált a magyar jégkorong-válogatottnak, miután a csapat megnyerte a szapporói divízió 1-es világbajnokságot és ezzel feljutott a sportág elitjébe, az A csoportba.

A Pannon 2004 óta a jégkorong-válogatott főtámogatója és a Magyar Jégkorong Szövetség stratégiai partnere. „Az A csoport volt a csapat álma együttműködésünk kezdete óta, de számunkra az is egyértelmű volt mindig, hogy az álom megvalósítása reális cél. Elszánt, rendkívül összetartó és rokonszenves csapatot ismertünk meg a jégkorong-válogatottban, s a világversenyeken és a Pannon Kupákon mutatott teljesítményük mindannyiszor meggyőző volt. Persze más hinni a sikerben és más a valóságban is átélni azt: a csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott Szapporóban, szépen, megalkuvást nem ismerően és eredményesen játszva utasította maga mögé az egész mezőnyt" – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „A Pannon minden munkatársa nevében gratulálok a csapat tagjainak, Pat Cortina szövetségi kapitánynak, és Studniczky Ferencnek, a szövetség elnökének. Hatalmas megtiszteltetést jelent számunkra, hogy a magunk eszközeivel, a kiegyensúlyozott háttér biztosításával a Pannon is hozzájárulhatott ehhez a sporttörténelmi sikerhez.

Képriportunk a megérkezés után a csapat hivatalos fogadásakor készült:

2.2. 3.3.
4.4. 5.5.
6.6. 7.7.
8.8. 9.9.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.