2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A FRANCIA ÉLETMÓD ÉS A PARFÜMKÉSZÍTÉS MŰVÉSZETÉNEK CSODÁLATOS TALÁLKOZÁSA

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52074"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/FOKEP_3.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A L'Artisan Parfumeur, a francia luxus parfümök piacának vezető szereplője és a Sofitel luxusszálloda lánc különleges együttműködést kötött. A<em> </em>L'Artisan Parfumeur 12 új illatot alkotott a szállodalánc számára, a Sofitel budapesti szállodájának illatát a feketeszeder ihlette, és Mûre Sauvage névre keresztelték. </p> <p> 

fokep 3.thumbnailA L'Artisan Parfumeur, a francia luxus parfümök piacának vezető szereplője és a Sofitel luxusszálloda lánc különleges együttműködést kötött. A L'Artisan Parfumeur 12 új illatot alkotott a szállodalánc számára, a Sofitel budapesti szállodájának illatát a feketeszeder ihlette, és Mûre Sauvage névre keresztelték.

 

fokep 3.thumbnailA L'Artisan Parfumeur, a francia luxus parfümök piacának vezető szereplője és a Sofitel luxusszálloda lánc különleges együttműködést kötött. A L'Artisan Parfumeur 12 új illatot alkotott a szállodalánc számára, a Sofitel budapesti szállodájának illatát a feketeszeder ihlette, és Mûre Sauvage névre keresztelték.

 

Az illat budapesti bemutatója keretében a Duna parti szálloda tetőteraszán 50 szederbokrot ültettek el a vendégek egy különleges szeder ihlette partyn, ahol Galambos Dorina zenekara, a Mrs. Columbo zenei aláfestése mellett szedres koktélokat és falatokat fogyaszthattak az alkalmi kertésszé vált meghívottak. Saját szederbokra lett többek között Vásáry Andrénak, Berki Krisztiánnak, Makány Mártának, Bíró Icának és Erdőhegyi Brigittának is. A szederültetvény gondozását a szálloda vállalta, de remélik, hogy a vendégek is figyelemmel kísérik majd a gyümölcsös fejlődését. Közös szüretelés jövőre várható!

 

A L'Artisan Parfumeur 1976 óta készít parfümöket, légfrissítőket és illatosított gyertyákat. Ezzel fejezik ki a luxusban rejlő egyediséget, miközben minden kreációjukkal arra törekednek, hogy meglepjék és megérintsék azokat, akik már korábban kipróbálták termékeiket.  

 1 96.thumbnail

 "A Sofitelnél mi minden szállodánkat külön kezeljük, saját karakterük és személyiségük van, ebből kifolyólag döntöttünk úgy, hogy nem telepítünk egyszerű illatadagoló automatákat a hotelekbe. Ennek köszönhető az is, hogy társultunk a L'Artisan Parfumeur-rel, mely referenciaként szolgál a luxus parfümiparban, a világban bárhol" – magyarázta a választást Geoffray Maugin, a Sofitel globális marketing osztályának alelnöke.

 

Sok meghittség, egy kis pimaszság, egy fuvallatnyi eredetiség és egy csepp költészet hozzáadásával készült el a hangulatokat idéző nevekkel rendelkező 12 illat a világ Sofiteljei számára: Mimosa Marin, Cèdre Bleu, Mûre Sauvage, Thé et Pain d'Epices, Intérieur Figuier, Tilleuls au Vent, L'Ambre, Rose des Indes, Ile Bourbon és Bois d'Orient.

 

Az illatokat különböző módon szórják szét a Sofitel szállodákban, belső terek illatosítására alkalmas illatosítókként és illatgyertyaként is jelen vannak, valamint az Air Aroma hideg levegőt szóró technológiáját alkalmazva is terjesztik.

 

"Rengeteg energiát követel, hogy egy ilyen nagyszabású programot keresztülvigyünk, és számos akadállyal kellett szembenéznünk (logisztika, szokások, stb…) 18 hónapunkba került, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást és eljárást. Még a francia Artisanal cég (L'Artisan Parfumeur) és az Air Aroma vállalat, mely az illat kibocsátásért felel, "házasságát" is elintéztük." – mondta Sabine Kadyss, Senior Brand Manager.

 

A közeljövőben a vendégek megtapasztalhatják a meleg, száraz fák illatát, a Cèdre Bleu-t a Sofitel Chicago Water Tower-ban (Egyesült Államok), a felfrissítő Mimosa Marin-t a francia Sofitel Marseille Vieux Port-ban vagy a nyári meleget sugárzó Intérieur Figuier-t az egyiptomi Sofitel Cairo El Gezirah-ban. A fűszeres Bois d'Orient illatot a kínai Sofitel Shanghai Sheshan-ban, a gyümölcsös feketeszeder ihlette Mûre Sauvage névre keresztelt illatot pedig a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában találják. A finom, hamvas gyümölcsillat már belengi a szálloda minden egyes zugát, így bárki testközelből tapasztalhatja meg a L'Artisan Parfumeur professzionális munkáját.

 

www.artisanparfumeur.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.