2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Fujitsu középkategóriás és nagyvállalati rendszerekkel egészíti ki ETERNUS DX lemezes tárolókínálatát

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/34622"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/09-product_image_dx400.thumbnail.jpg" border="0" alt="ETERNUS DX400" title="ETERNUS DX400" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>ETERNUS DX400</strong></span></span>A Fujitsu bemutatta középkategóriás ETERNUS DX400 sorozatú lemezes tárolórendszereit és nagyvállalati ETERNUS DX8000 tárolóit, amelyek maximális adat- és rendszerelérést, biztonságot és működési hatékonyságot nyújtanak felhasználóiknak.</em><br />

eternus dx400ETERNUS DX400A Fujitsu bemutatta középkategóriás ETERNUS DX400 sorozatú lemezes tárolórendszereit és nagyvállalati ETERNUS DX8000 tárolóit, amelyek maximális adat- és rendszerelérést, biztonságot és működési hatékonyságot nyújtanak felhasználóiknak.

eternus dx400ETERNUS DX400A Fujitsu bemutatta középkategóriás ETERNUS DX400 sorozatú lemezes tárolórendszereit és nagyvállalati ETERNUS DX8000 tárolóit, amelyek maximális adat- és rendszerelérést, biztonságot és működési hatékonyságot nyújtanak felhasználóiknak.

 

  A többdimenziósan skálázható és a tárolóerőforrások összevonásának (pooling) előnyeit maradéktalanul kiaknázó, sokoldalú ETERNUS DX400/DX8000 tárolók az igény szerinti erőforráskiosztást megvalósító, dinamikus IT-infrastruktúra fontos alkotóelemei.

Az új termékbevezetés fontos mérföldkő a Fujitsu tárolóportfóliójának ETERNUS márkanév alatt történő konszolidálásában. Az alapszintűtől a felső kategóriás tárolókig és a virtuális szalagos (VTA) megoldásokig minden szegmenst lefedő, globálisan egységes ETERNUS tárolóportfólió márkaneve a megbízhatóság, a minőség és a teljesítmény szinonimája.

Dr Helmut Beck, a Fujitsu Technology Solutions tárolóüzletágának alelnöke elmondta: „Mindegyik ETERNUS DX rendszer felső kategóriás jellemzőkkel rendelkezik és új mércét állít az innovációban. A többdimenziósan skálázható tárolókkal maradéktalanul kiaknázhatóak a tárolóerőforrások összevonásának előnyei. Eco üzemmódjuknak köszönhetően az ETERNUS DX400 és a DX8000 sorozat tagjai is kategóriájuk leginkább energiahatékony rendszerei közé tartoznak. Virtualizációs képességeik – köztük a thin provisioning – a dinamikus infrastruktúrák ideális építőelemeivé teszik őket."

Az ETERNUS DX400 sorozat: a középkategória legmegbízhatóbb rendszere
A közepes méretű adatközpontokba tervezett Fujitsu ETERNUS DX400 sorozat masszív, energiahatékony, biztonságos tárolókból áll. Magas adatkezelési és rendelkezésre állási szintű megoldások, jól skálázható teljesítménnyel és kapacitással.

Az ETERNUS DX8000 sorozat: kategóriavezető skálázhatóság nagyvállalati szinten
A nagyvállalati kategóriájú Fujitsu ETERNUS DX8000 sorozat teljesíti a kiterjedt szervezetek nagy kapacitás és teljesítmény iránti elvárásait, ezért ideális platform a tároló-konszolidációhoz. Főbb technikai előnyei közül említést érdemel a fejlett funkcionalitás, az adatok magas rendelkezésre állási szintje, a biztonság és a kivételesen hatékony működés.

Műszaki adatok
Az ETERNUS DX400 sorozat 428 TB-ig skálázható, az ETERNUS DX8000 sorozat pedig az ágazat eddigi legnagyobb kapacitású tárolója, 2,7 petabájt maximális tárhellyel. A rendszerek teljesítményét jelentősen növelik a 8 Gbit/s átviteli sebességű Fibre Channel host-csatlakozó és a gyors négymagos processzorok.

Az ETERNUS DX rendszerek praktikus innovációkkal javítják az üzleti teljesítményt. A DX400 és a DX8000 sorozat is rendelkezik a RAID-védelmet növelő Data Block Guard jellemzővel, amely garantálja a meghajtók és a gyorsítótár adatainak sértetlenségét.

A fejlett adatmásolási és tükrözési képességek a működés közben fellépő adatvesztés ellen védenek, míg a natív 128 bites AES (Advanced Encryption Standard) titkosítás az életciklus minden szakaszában megakadályozza az adatok illetéktelen elérését – még az élettartam végén is, amikor a meghajtókat eltávolítják a tárolórendszerből.

A MAID (Massive Array of Idle Disks) fordulatszám-csökkentő technológiával dolgozó Eco üzemmód és a kis fogyasztású, nagy teljesítményű SSD-meghajtók támogatása csökkenti a hűtési és az energiaigényt.

http://www.fujitsu.com/global/services/computing/storage/eternus/products/diskstorage/dx60-dx80/download/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.