LG GD510LG GD510Az LG Electronics piacra dobja az mobiltelefont, amely eddig a legkompaktabb 3 inches, teljes érintőképernyős készülék. A GD510 azon felhasználók igényét elégíti ki, akik egyszerűen kezelhető érintőképernyős telefonra vártak.

LG GD510LG GD510Az LG Electronics piacra dobja az mobiltelefont, amely eddig a legkompaktabb 3 inches, teljes érintőképernyős készülék. A GD510 azon felhasználók igényét elégíti ki, akik egyszerűen kezelhető érintőképernyős telefonra vártak.

 

   Az LG felmérése szerint a vásárlók egy része könnyen kezelhető, funkcionális teljes érintőképernyős telefonokat vásárolna. Sok felhasználót eltántorított a funkciókban gazdag készülékek bonyolultsága, mégis a teljes érintőképernyős telefonok egyszerű navigációjára és nagyobb képernyőjére vágytak. Az LG a GD510 megalkotásakor ezt az igényt tartotta szem előtt.

A multimédiás LG GD510 számtalan népszerű fájlformátumban játszik le zenét és filmeket, 8 gigabájtos belső memóriája pedig alkalmas a nagyobb gyűjtemények tárolására is.

A nagyméretű képernyőn könnyen kezelhető böngésző biztosít hozzáférést a kedvenc tartalmakhoz, míg az online illetve vezeték nélküli kapcsolaton keresztül megosztható kiváló minőségű fényképek és videofelvételek rögzítéséről egy 3 megapixeles kamera gondoskodik.

A széles, 3 inch-es WQVGA érintőképernyő szinte a készülék széléig ér, a 4,8 mm keskeny keret egy átmenetek nélküli üveglap érzetét kelti. Az előlapon található gomb is a készülék külsejének eleganciáját tükrözi, amely a telefon üzemmódjától függően a hívásinfo, vége, illetve kilépés billentyűként funkcionál.

A gomb körül egy keskeny fénycsík funkciótól függően zölden vagy vörösen világít. Az LG GD510 szálcsiszolt alumíniumból készül, amely csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

„Optimalizált funkciókkal ruháztuk fel az LG GD510 készüléket, azaz arra összpontosítottunk, hogy kompaktabb és még egyszerűbben használható telefont készítsünk – mondta el Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – Miközben a figyelem szinte teljes mértékben csúcskategóriájú készülékeinkre, például a Black Label sorozatba tartozó új LG Chocolate BL40 mobilra irányul, jelentős érdeklődést tapasztaltunk a megfizethető érintőképernyős telefonok iránt is. Az LG GD510 a kommunikáció, a multimédia és a szórakozás terén is biztosítja az összes alapvető jellemzőt, ugyanakkor kompakt kialakítású."

A készülékhez napelemmel működő akkumulátor is vásárolható. A napelemes akkumulátor kifejlesztése hűen tükrözi az LG környezetvédelem iránti elkötelezettségét. A cél természetesen elsősorban az, hogy az LG termékek használatával ne nőjön a környezetre gyakorolt káros hatások aránya.

Emellett persze az innovatív eszköz megújuló energiaforrások használatával segíti a felhasználókat. A napelemes akkumulátor energia-megtakarítást jelent, illetve azzal is a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy hagyományos töltő nélkül is tölthető a készülék, tíz perc után nagyjából 2 perc és fél perc beszélgetési időt biztosít.

Az LG GD510 október közepétől érhető el Európában, egyéb piacokon pedig ezt követően mutatják be.

http://www.lg.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük